Ayşegül Badem

Ayşegül Badem

Deprem ve astroloji

Deprem ve astroloji

Yaşadığımız bu acı, çok derin ve sözlerin bittiği bir acı. Bu Dünya dan ayrılan tüm güzel ruhlara Allah tan rahmet diliyorum. Tüm geçişleri kolay ve yolları ışıklı olsun. Bu Dünya da görevi bitmemiş, sağ kalanlara ise güç kuvvet ve sağlık diliyorum. Ayrıca dayanışma içinde olup, tek yürek olan her birimize de kalpten teşekkür ediyorum.

Öncelikle gündem de deprem ben bildim diyen bir sürü astrologlar var. Şunu belirtmeliyim ki, temel seviye astroloji eğitimi bile almış her öğrenci deprem göstergelerini bilir. Bazı dönemlerde, deprem olasılığı daha çok yüksektir ama bunun gününü yerini ve zamanını tam olarak tahmin etmek çok zordur ve çok iyi bir ekiple birçok kişinin aynı anda çalışması ve sürekli depreme yönelik harita çıkarmaları gerekir.

Ülkemiz deprem ülkesi ve zaten yer bilimcilerde bölgeler ve zamanları için uyarıyor. Astroloji doğadan edebiyata birçok konuyu ele alır. Deprem zamanı Aslan burcundaki Uranüs eşlikli tutulmaya denk geldi. İşin içinde Uranüs olduğu zaman beklenmeyeni bekle deriz. Uranüs yine toprak elementi olan Boğa burcunda olduğu için toprak olaylarına sebebiyet verdi. Birde 29 derece pluto da toprak elementi olan oğlakta olunca.

2023 sadece deprem değil, doğal afetler için uyarı veriyor bize. 7 Martta satürnün balığa geçişi iki buçuk yıl boyunca, denizler, sudan gelecek zararlar ve yağışları da anlatıyor bize. Su kıtlığı, denizler ve ilaçlar da bu konuda önemli.

Diğer bir tarih ise, 7 Mayıs civarı yaşanacak olan tutulma. Bu tarih civarında da biraz daha dikkatli olmamızda fayda var. Bilim den ayrılmadan, astrolojinin ilminden de faydanlanmakta fayda var.

Her işi uzmanına bırakalım. Yer bilimcileri dinleyelim, araştıralım ve tedbirimizi alalım. Yardımlaşalım ve sağ duyumuzu kaybetmeyelim. Bu da geçecek, iyileşeceğiz.

Sevgi ve şifa ile…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ayşegül Badem Arşivi
SON YAZILAR