Ayşegül Badem

Ayşegül Badem

Balık burcunda yeniay yorumu

Balık burcunda yeniay yorumu

20 Şubatta Balık burcunda bir yeniay yaşayacağız. Anın haritasında, koç burcu yükseldiği için, hayatta kalmak ve mücadele etme temaları ön planda. Yardımlaşmak, destek olmak ve birlikte mücadele etmeyi anlatır. Jupiter ve merkürün olumlu açısı bizlere organize olmak ve konuşarak, iletişim kurarak şifalancağımızı anlatıyor.Bundan sonra ne yapacağız?

Bu tam balık burcuna sorulacak bir sorudur. Balık 12.ev sahibi olduğu için maddi menevi alemde her şeyi yitirdiğinde, manevi olarak sana ne yapacağını anlatır.İçsel dengeni kurmana yardımcı olur. Bir ay boyunca içsel yaralarımızı sarmak şifalanmak, biraz ilham vicdan romantizm ve şefkatle ruh dünyamızda kozmik bir yolculuğa çıkaracak.

Burçlara göre yeniayın yorumu ise;

YÜKSELEN KOÇ: Bu hafta manevi ve mistik yönünüz daha ağır basabilir. İnziva yoga, meditasyon yapmak isteyebilirsiniz. Bazı konuları şifalandırmak istiyorsunuz ve bunu başaracaksınız sadece kendinize ve içsel alanınıza dönün.

YÜKSELEN BOĞA: Arkadaşlık ve dostluk kavramlarını sorgulayacağınız bir hafta. Bazı arkadaşlarınızdan yardım görebilir, ya da yardım edebilirsiniz. Bazıları ile de yollarınız ayrılabilir. Sosyal çevrenizi yeniden gözden geçirmenin vakti geldi.

YÜKSELEN İKİZLER: Kariyer ve iş konularınız ne alemde? Hala kararsız mısınız bu konularda? Bu hafta iş ve kariyer fırsatları doğabilir. Ya da mevcut olan işinizi sonlandırabilirsiniz. İş konusunda artık netleşme zamanı geldi. Seveceğiniz bir iş için kendinize şans verin.

YÜKSELEN YENGEÇ: Eğitim hayatınızın gündeme geleceği ve artık bir şeyleri netleştirmek isteyeceğiniz bir zaman olabilir. Bu hafta sosyal medya, iletişim, yazışma konuları sizin için önemli olacak. Daha yüksek bir bilinçten bakacağınız, daha farkındalık dolu bir hafta sizler için.

YÜKSELEN ASLAN: Bu hafta krizleri yönetmek sizin işiniz. Krediler borçlar ve yatırımlar, maddi ve manevi yatırımları nereye ve kimlere yapıyorsunuz? Bu sorularla baş başa kalacağınız, krizi ve kaosu yöneteceğiniz bir hafta. Kaos ve kriz düzen getirir unutmayın ve ileri adım atın.Sevgiliniz yada eşinizden manevi destek görebilirsiniz.

YÜKSELEN BAŞAK: Ben mi biz mi? Bu hafta bu soruları kendinize sorabilirsiniz. Duygusal birliktelikler, evlilik, ortaklık alanlarınız bu hafta tetiklenecek. Var olan ilişkinizdeki yeriniz ve değerinizi sorgulayabilirsiniz. Bu konularda bazı netleşmeler yaşayabilirsiniz.

YÜKSELEN TERAZİ: Sevgili teraziler bu hafta bağışıklığınıza dikkat edin. Size iyi gelmeyen günlük rutinler, besinler ve zehirlenmelere karşı daha dikkatli olun.Fiziksel olarak spor yapın. Sizi yoracak faaliyetlerden uzak durmak isteyebilirsiniz. Evcil hayvan konularınız gündeme gelebilir.

YÜKSELEN AKREP: Romantik ve şiirsel bir hafta olabilir sizler için. Aşk ve çocuklarınız gündemde. Çocuklarınızın ihtiyacı ve onlarla daha çok zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Yeni bir hobi, yaşam enerjinizi artıracak faaliyetler araştırabilirsiniz. Belki de aşk kapınızı çalabilir.

YÜKSELEN YAY: Kendimi nereye ait hissediyorum? sorusunu sorabilirsiniz bu dolunayda. Aileniz, yaşam alanlarınızı, etkiyecek konular gündeme gelebilir. Ailenize karşı sert tutumlar sergilemek yerine onları anlama yoluna gitmelisiniz. Taşınma ya da ev içi tadilat tasarım yapabilirsiniz.

YÜKSELEN OĞLAK: Kısa seyahatlere ihtiyacınız var beklide. Arkadaşlarınızı aramaya ve sohbet etmeye de ihtiyaç duyabilirsiniz. Bol iletişimli bir hafta ama söylediğiniz sözlere ve gidebileceği durumlara dikkat. Komşu, yakın akrabalar gündeme gelebilir.

YÜKSELEN KOVA: Para para para. Bu hafta maddi konular ana gündeminizde olacak. Para bir anda gelip, bir anda gidebilir. Bütçe kontrolü ve yatırımlar konusunda daha dikkatli olmalısınız. Eşiniz veya ortağınızla maddi konular gündeme gelebilir.

YÜKSELEN BALIK: Bu yeniay burcunuzda gerçekleşecek sevgili balık ve yükselen balıklar. Kişisel olarak kendinizi yenileyeceğiniz ve yeni adımlar atacağınız bir dönem. Sizin için eski bir devir kapanıyor ve yeni bir dönem başlıyor. Sizler zaten akışa bırakmayı, sonlanan olaylara tevekkülle bakmayı bilirsiniz. Bu yeniay sizler için kadersel olacak vr yenilik getirecek olabilir. Güzellikler sizinle olsun.

Sevgi ve şifa ile…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ayşegül Badem Arşivi
SON YAZILAR