Ayşegül Badem

Ayşegül Badem

Astrolojide Sevgi İlişkiler Ve Evlilik

Astrolojide Sevgi İlişkiler Ve Evlilik

En çok merak edilen, seanslarımın yarısından çoğunun ana konusu aşk, ilişkiler ve evlilik konularıdır. En çok merak edilen ve çok derin bir konudur. Elbette ki buraya sayfalarca yazmakla da bitmez.

Doğduğunuz an da oluşan astroloji haritanıza göre aşk ve sevgi diliniz, kaç evlilik yapacağınız, nasıl sevdiğiniz ve sevileceğiniz hakkında ipuçları verebilir. Doğum haritanızı bu konuda yorumlatmak istiyorsanız, basit sığ sorulardan ziyade, nasıl severim, eksiklerim neler, bilinçaltımda sevgiye ve evliliğe engel olan neler? Bu sorularla gitmeniz hayatınızda gelişiminiz için vereceğiniz en güzel karar olabilir.

Bir erkek haritasında Venüs ve ay açıları bulunduğu evler, sevgi ve evlilik konularında, hayatına nasıl bir kadın alacağı ne istediği ile ilgili bilgiler verebilir bize. Kadın haritasında ise mars ve güneş açıları bizlere yol gösterir. Elbette ki tek bunlarla değil, harita bir bütündür ve bütüne göre yorumlanır.

Örnek vermek gerekirse, Venüs’e karşı Kiron ve Satürn olsun bir harita ve bu akslar yedi ve birinci evlerde olsun. Bu kişi sevgi ve değer konularında sınanır. Ne zamanki kendini geliştirdi o zaman karşına çıkan insanlar ve baktığı pencere değişir. Bu kişi bilinçaltında kendini değersiz hisseder ve karşısına da onu değersiz hissettirecek kişileri çeker. Ola ki kendini değerli hissettirecek biri çıktı karşına, buna alışık değildir ve kişiyi iter. Ve kendine derki bak bu da terk etti haklı çıktın çünkü sen buna layık değilsin.

Doğum haritalarında ilişki konusunda en çok önemsediğim başka bir gösterge ise Merkür’dür. Merkür iletişimdir ve bir ilişkinin olmazsa olmazı sağlıklı iletişimdir. Merkürler uyumlu ise kişiler konuşarak birçok şeyi aşacaklardır.

Başka bir gösterge ise elementsel dengedir. Ateş elementi fazla olan birisi, ateş elementi eksik birine çekilebilir ve kendini bu şekilde tamamlar. Diğer kişide ise hava fazladır mesela birbirlerine katkı olurlar.

Bir diğer mesele ise aileden gelen karmalardır. Baba tarafından tam duygusal olarak beslenemeyen kadınlarda ilişki sorunları daha fazla olur. Erkeklerde ise yine anne modeli anne ile ilgili konular ilişkisini ve evliliğini etkiler.

Tüm bu soruların cevabı ve şifresi doğum haritanızda gizli. Sevmek ve sevilmek biz insanlara bahşedilmiş en güzel duygudur. İnsanın kendini sevmesiyle başlar her şey.

Karşınızda ki kişide sizin kadar emek veriyor ve seviyorsa ilişki yürür ve uyumlu olur. Değer sözler değil davranışlardır, eylemlerdir. Karanlık zamanlarda göz, görmeye başlar. Dipte olduğunuz zaman birçok yeni farkındalıklar ve değişimi kucaklıyor olabilirsiniz. Bazen dönüşüme direnmek değil, olduğu gibi kabul edip, tevekkül etmek gerekir.

Bir insanı değiştiremezsiniz. Bir kişi ancak kendi isterse değişir ve dönüşür. Sevgi dilimiz güzelliklerle olsun.

Sevgi ve şifa ile..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ayşegül Badem Arşivi
SON YAZILAR