Ayşegül Badem

Ayşegül Badem

Akrep Burcunda Yeniay

Akrep Burcunda Yeniay

13 Kasım 2023 saat 12:27'de Akrep Burcu'nun 20. derecesinde bir Yeniay meydana gelecek.Akrep burcu dediğimiz zaman anka kuşu gelir aklımıza. Küllerinden tekrar doğmak demektir. Deri yenilemektir. Biraz zorlayıcı ve dönüştürücü bir yeniay meydana gelecek etkisi 15 gün geçerli.Bir başka konu ise güvenlik ve maddiyattır. Finansal olarak kendini güvene almak daha çok ön plana çıkabilir. Daha marsiyen bir dönüşüm var bu yeniay da. Hareketlilik, inat tutku, öfke, gerginlik ile gelen yenilikler ve dönüşümler.

Yükselen koç, maddi anlamda ki gelir giderler. Eşinizin maddiyatı, ödemeler ve bankalar miras durumları.

Yükselen Boğa, evlilik yada boşanma ayrılık kararları. Bu konularda bazı değişiklikler sürprizler ani gelişen olaylar. Uzak yerlerden gelen haberler.

Yükselen İkizler, günlük rutin işlerde oluşabilecek bazı değişiklikler. Çalışma arkadaşı yada çalışma alanında değişiklikler. Sağlığa dikkat.

Yükselen yengeç, aşık olmak isteyeceğiniz ve aşkı yaşayacağınız bir yeniay. Çocuklarınız daha çok ön plana çıkabilir. Yeni hobiler edinebilirsiniz.

Yükselen Aslan, anne ve babanızı ilgilendiren olay ve gündemler. Ailevi meseleler de değişim ve dönüşüm. Taşınma yer değişikliği.

Yükselen Başak, çok fazla iletişim trafiği yaşayabilir ve kısa yolculuklara çıkabilirsiniz. Zihninizi dinginleştirecek konulara odaklanmakta fayda var.

Yükselen Terazi, maddi yatırımlar konusunda yeni adımlar ve gelişmeler içinde olabilirsiniz. Aile anne baba ile ilgili gündemlerle yakından ilgilenebilirsiniz.

Yükselen Akrep, her alanda değişim dönüşüm ve yenilik içindesiniz. Yeni adımlar atacak gücü kendinizde buluyorsunuz. Yeniliklere açık olun.

Yükselen yay, mistik konular ve deneyimler daha çok ilginizi çekebilir. Kontrol dışı gelişmeler, gizli olanın duyulması. Ani ve beklenmedik değişiklikler.

Yükselen oğlak, organizasyonlar içinde olabilirsiniz. Daha çok sosyalleşmek ve arakdaşlarla vakit ayırmak. Aşk evlilik ve geleceğe yönelik planlar.

Yükselen kova, iş ve kariyer anlamında yeni gelişmeler ve dönüşümler. Yeni bir işe başlayabilir yada işinizi bırakabilirsiniz.

Yükselen balık, yurt dışı ve uzak yerler alanında yeni gelişmeler. Eğitim ve akademik alandaki gündemler. Hayata bakış açınızın değişmesi.

Sevgi ve şifa ile...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ayşegül Badem Arşivi
SON YAZILAR