Ayşegül Badem

Ayşegül Badem

30 Nisan Güneş Tutulması

30 Nisan Güneş Tutulması

30 Nisan 23:27 de boğa burcunda yılın ilk güneş tutulmasını yaşayacağız.Bu tutulmada Uranüs devrede olacak.Uranüs gezegeni,şaşırtıcı ve beklenmeyen etkiler yaratan bir gezegendir.Yani kişisel hayatlarımızda ve bütünsel olarak beklenmeyen değişiklikler görebiliriz.Tutulma boğa aksında olduğu için tarımsal faaliyetler,toprak gıda konuları bu dönemlerde gündemimizde olabilir.Toprak deyince tabiki depremler de ön planda olabilir bu dönemlerde.Maddi konularda alınacak yeni kararlar ve çözümlerini görebiliriz.Daha önce benzer tutulmaları,2003 -2004 arası ve 2013 -2014 arasında yaşadık.O dönemlerde hayatınızda neler yaşadınız ? neyi çözümleyemediniz ise bu dönem o sorunlarla ilgili yeni gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Sabit burçlarda,10 derece de yer alan göstergelerinizi inceleyebilirsiniz.Tutulmada en çok sabit burçlar olan boğa ,akrep,aslan ve kovalar ve bu burçlarda,5-15 derece aralığında sabit burçlarda gezegeniniz varsa daha fazla etki alabilirsiniz.

Yükselene göre kısaca baktığımız zaman,

YÜKSELEN KOÇ:Bu sizin para evinizde olacak.Maddi konularda ki güvence arayışınız sizi yeni yatırımlara yada yeni tekliflere götürebilir.Bolluk bereket ve para dileyin fırsatları yakalayın ve kazanın.

YÜKSELEN BOĞA:Kadersel dönüşüme giriyorsunuz.Tamamen değişiyorsunuz artık.Yeni kazanç kapıları,iş teklifleri,tarz değişikliği her yönden bir değişim kapınızda artık.Evrenin mücizelerini alıp kabul edin.

YÜKSELEN İKİZLER:Çözümleyemediğiniz birçok konu artık çözüme ulaşıyor.Uzun zamandır aradığınız cevapları bulabilirsiniz.Tabi ki bu cevapları belki bir arkadaşınız belki bir kitap verecek.Bu dönem kalbinizi mesajları almaya açın.

YÜKSELEN YENGEÇ:Kendinizi yollarda ve seyahatlerde bulacağınız bir dönem olabilir.Bu gezilerde yollarda yeni insanlarla tanışabilirsiniz ve hayatınıza katkı olabilir.Sosyal çevrede parlayabilir ve yeni kişiler tanıyabilirsiniz.Bu dönem umutlu olun.

YÜKSELEN ASLAN:Kariyer ve iş yaşamında parlamaya hazır ol.Yeni iş teklifleri ve kazanç fırsatları seninle.İş hayatında çok yoruldun ve yıprandın,bunların hepsi geride kalıyor.Artık kariyer ve iş yaşamında parlama zamanı.Bu dönem kendine güven ve parla.

YÜKSELEN BAŞAK:Yurt dışı bağlantıları,eğitim konuların da artık şans seninle.Artık hayata çok farklı bir vizyondan ve pencereden bakmaya başlayacaksın.Eğitim almak vermek konularında şanlısın.Bu dönem dışarıya çık,kendini ve Dünyayı keşfet.

YÜKSELEN TERAZİ:Bu dönemde hayatınızda oluşan bazı krizleri çözebilirsiniz.Kriz gördüğünüz durumlar fırsata çevrilebilir.Kredi banka,miras konularında yüzünüzü güldürecek etkilere sahip olabilirsiniz.Bu dönem kaosu fırsata çevirmeyi deneyin.

YÜKSELEN AKREP:Tutulmada en çok etki alacak burçsunuz.Hayatınızdan çıkardığınız ve artık miladi dolmuş ilişkilere veda zamanı.Yeni ilişkiler ve evlilik teklifleri alabilirsiniz.Bu dönemde biz olmayı deneyimleyeceksiniz.Benden çıkıp biz kavramına geçeceksiniz.Kendinizi yeni ilişkilere ve deneyimlere açın.

YÜKSELEN YAY:Bu dönemde çalışma arkadaşlarınız ve alanınız değişebilir.Her zaman süre gelen günlük rutinleriniz değişebilir.Konfor alanından çıkıp bu değişime ayak uydurmalısınız.Bağışıklığınıza ve ruh sağlığınıza ne iyi geliyorsa bunları bulun ve uygulayın.

YÜKSELEN OĞLAK:Tam bahar zamanında yaşama sevinciniz yükseliyor ve size yeni bir aşk ve çocuk müjdesi verebilir bu tutulma.İçinizi kıpır kıpır edecek ve içinizdeki çocuğu dışarıya çıkaracak etkiler mevcut olabilir.Bu dönem daha çok aşk neşe ve mutluluk dileyin,adım atın.

YÜKSELEN KOVA:Yaşadığınız yer ve mekanda evinizden taşınabilir,sizi daha çok rahat ettirecek daha konforlu bir yere çıkmak isteyebilirsiniz.Belki bir toprak alabilir doğayla daha fazla içli dışlı olabilirsiniz.Anne ve babanızdan destekler görebilirsiniz.

YÜKSELEN BALIK:Bu tutulmada en şanslı ve fırsatları bol olan burçsunuz.Yeni yaşam alanları,seyahatler ve fırsatlar sizinle.Belki bir evlilik kararı,belki taşınma hayatınızı güzel yönde etkileyecek yeni adılar ve başlangıçlar sizlerle olacak.Şansınızın tadını çıkarın.

Sevgi ve şifa ile…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ayşegül Badem Arşivi
SON YAZILAR