Ayşegül Badem

Ayşegül Badem

29  Yaş Bunalımı (satürn Döngüsü)

29  Yaş Bunalımı (satürn Döngüsü)

29 yaş kişin hayatında çok önemli bir dönüm noktasını işaret eder.Bunun astrolojik sembolü,Satürn ün doğum anındaki yerine geri dönmesidir.Satürn,Zodyak turunu yaklaşık 29,5 yılda tamamlar.Yani 29,30,31 yaşlarına denk gelir.

Astrolojide Satürn baş öğretmendir.Sorumluluklar yükler kişiye.Bu yaşlarda insan kendisiyle yüzleşir.Karanlık yanlarını görür aydınlık yanlarını görür.Hayatın gerçekleri tam anlamıyla karşısındadır artık.O zamana kadar ki gördüğü Dünya değişir,o zamana kadar dünya yı olmasını istediği gibi görmüştür.Artık Dünya yı ve insanları olmasını istediği gibi değil,olduğu gibi o haliyle görmeye başlar.

Ve Satürn der ki, hey dostum büyü ve olgunlaş artık.Olgunlaşman için seni biraz hırpalayacağım.Sana bazı derler,bazı sorumluluklar,acılar,erdemler vereceğim.Sabredeceksin ve büyüyeceksin.Sana söz veriyorum Satürn döngün bitince sınavı geçtiysen sana ödülünü vereceğim.

Ve kişi başlar sorgulamaya.Ben kimim? Hangi işi yapmalıyım? Topuma kendimi nasıl göstermeliyim?Evlenmeli miyim? Ayrılmalı mıyım? Yaşam amacım ne? Hayattan ne bekliyor ve istiyorum?

Bu soruları sormaya başlar kişi kendine.

Bu arada tabi ki bazı hayal kırıklıkları yaşanabilir.Satürn kişiye kendi hayatının kontrolünü ele almayı,sorumluluğu öğretir.Dost bildiklerin düşman,düşman bildiklerin dost olabilir.

Hayır demeyi en iyi öğreneceğin yaştır Satürn döngüsü.

Ve bu döngü sona erdiğinde döngüye giren senle,çıkan sen bir olmazsın.Eğer ki sınavlarını tam geçti isen ödüllerin sana gelmiştir.

Peki bu yaşlarda isek,Satürn döngümüzde isek ne yapabiliriz?

Doğum haritanızda Satürn ün düştüğü alan da hangi konular varsa bu konularla ilgili bir astrologdan yardım alabilirsiniz.Olası tüm ipuçlarını öngörebilir,önleminizi alabilirsiniz.

Astroloji bizlerin yaşamını kolaylaştırmak için bizlere sunulmuş harika bir ilimdir.

Satürn döngümüzde de astrolojiden faydalanabilir,bu dönemi daha farkında ve rahat atlatabiliriz.Farkındalık yaşamımızın her alanında çok önemli.

Sevgi ve şifa ile…

 

 

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Ayşegül Badem Arşivi
SON YAZILAR