Ayşegül Badem

Ayşegül Badem

2024 Toprak Grubu

2024 Toprak Grubu

Yükselen Boğa

Kadersel ay düğümü etkilerinizi altı ve on ikinci evinizden alacaksınız. Ruhsal olarak kendinizi geliştirme enerjisi içinde olacaksınız. Bu dönemde kişi genellikle içsel keşiflere, ruhsal arayışlara ve geçmişin derinliklerine inmeye daha yatkın olur. Rüyalar, sezgiler ve bilinçaltıyla bağlantı artabilir, ancak aynı zamanda kafanızı karıştırabilecek gizemli durumlarla da karşılaşabilirsiniz. Bu geçiş, sizin manevi gelişiminize odaklanmanıza ve içsel bilgeliğinizin artırmasına yardımcı olacak. Aynı zamanda, çalışma düzeniniz sağlık alışkanlıklarınız rutinlerinizde değişiklikler olabilir.

ŞANSLI OLDUĞUNUZ ALAN

Yılın ilk yarısında şans sizinle. Fırsatlar ve şans gezegeni jupiter 26 mayısa kadar boğa burcunda. Kişisel büyüme, genişleme ve yeni fırsatlarla dolu bir dönemi işaret ediyor sizin için. Farklı alanlarda yeni şeyler denemek için cesaret gösterin. Yenilikçi olun, yeni fırsatları değerlendirirken cesur olun. Eğitim, seyahat veya kişisel gelişim için fırsatları değerlendirin. Şans sizsiniz.

SABIR GÖSTERİP, ÖĞRENECEĞİNİZ DENEYİMLEYECEĞİNİZ ALAN

Satürn transitinizi 11.evden alıyorsunuz. Bazı arkadaşlar ve dostlarınızla aranız açılabilir. Onların sizden sakladıkları ya da artık sizin değişiminizle birlikte gelen yeni farkındalıklarla aranızdaki bağlar zayıflayabilir. Topluluk veya grup etkinliklerine katılarak sosyal bağlantılarınızı güçlendirebilirsiniz. Geleceğe yönelik hedeflerinizi gözden geçirmek ve uzun vadeli planlar yapmak için bu dönemi değerlendirebilirsiniz. Belirli gruplar içinde liderlik veya sorumluluk rolleri üstlenmek kişisel gelişiminize katkı sağlayabilir.

YÜKSELEN BAŞAK

Kadersel ay düğümlerinizi iki sekiz aksında alacaksınız. Krizleri yönetme konusunda uzmanlaşacaksınız. Ortaklıklar, miras, krediler, sigortalar gibi alanlarda daha fazla odaklanma ve değişim söz konusu olabilir. Diğer insanlarla daha derin bağlar kurabilirsiniz, bu da size yeni fırsatlar ve öğrenme kapıları açabilir. Kişisel dönüşüm sürecine girebilirsiniz; geçmiş deneyimlerden öğrenme ve bu bilgileri kullanma zamanı olabilir. Yatırımlarınız konusunda daha dikkatli ve akıllıca seçimler yapmaya çalışın. Harcamalarınızı gözden geçirin ve bütçenizi dengelemeye odaklanın. Tasarruf, yatırım ve maddi planlama üzerinde düşünün.

ŞANSLI OLDUĞUNUZ ALAN

Jupiter transitini yani şansı ve fırsatları bu yıl 9.evden alacaksınız. Yılın ilk yarısı valiziniz hazır dursun. Bol bol seyahatler edeceksiniz. Yurt dışı seyahatleri, farklı kültürleri deneyimleme veya uzun yolculuklar bu dönemde öne çıkabilir. Yeni bir konu öğrenmeye veya farklı bir kültürü keşfetmeye açık olabilirsiniz. Üniversite, eğitim programları veya seminerlere katılma fırsatları değerlendirilebilir. Farklı kültürlerden, dil ve geleneklerden insanlarla daha fazla etkileşimde bulunabilirsiniz. Yılın ikinci yarısı, ise kariyer konusunda daha şansınız 26 mayıs itibari ile, genellikle iş hayatında büyüme, terfi veya daha fazla fırsatla karşılaşma şansınız artabilir. Yüksek bir enerji, güven ve olumlu bir iş ortamı oluşabilir. Toplum önünde ki rolünüz değişebilir.

SABIR GÖSTERİP, ÖĞRENECEĞİNİZ DENEYİMLEYECEĞİNİZ ALAN

Satürn etkisini yedinci evden yani evlilik ve ortaklık alanından alıyorsunuz.

Satürn'ün 7. eve geçişi genellikle ilişkiler, ortaklıklar ve evlilikle ilgili konularda bazı zorlukları veya sınamaları işaret edebilir. Bu dönemde ilişkilerde daha fazla sorumluluk, ciddiyet ve olgunluk gerekebilir. İletişimde daha dikkatli olmak, karşılıklı anlayışı artırmak önemli olabilir. Bu transit ilişkilerde daha fazla çatışmayı getirebilir ancak bu süreçler genellikle kişisel gelişim ve olgunlaşma için fırsatlar sunabilir. Sabırlı olmak ve uzun vadeli ilişki hedeflerine odaklanmak kişisel gelişiminize katkı sağlayabilir.

YÜKSELEN OĞLAK

Ay düğümleri etkilerinizi dördüncü ve onuncu evden alacaksınız. Olumlu ve güzel olanı aile alanında olacak. Ailenizden destek görebilir, yeni bir ev alabilir yada toprak bahçe sahibi olabilirsiniz. Ev, aile kökler, duygusal olarak güvende hissetme açısından daha şanslısınız. Aile desteği sizinle. Kariyer hedeflerinizi gözden geçirin ve kendi başarı tanımlarınızı belirleyin. Yolunuzu netleştirin ve bu doğrultuda ilerleyin. Toplumun tanıdığı başarı ve statünün önemi üzerine düşünün. Bunlar sizin için ne ifade ediyor ve gerçekten sizi mutlu ediyor mu?

ŞANSLI OLDUĞUNUZ ALAN

Şans ve fırsatlar gezegeni jupiter yılın ilk yarısında sizlerin aşk ve çocuklar evinde olacak. Kalbi boş olanlar için aşk geliyor. Çocuk sahibi olmak isteyenler içinde müjdeli olabilir. Çocuklarla ilgili konular ön plana çıkabilir. Eğer çocuk sahibiyseniz, onlarla daha fazla zaman geçirme veya onların gelişimlerine odaklanma şansı bulabilirsiniz. Romantik ilişkiler ve flört etme şansını artırabilir. Yeni ilişkiler veya mevcut ilişkilerde bir tür canlanma olabilir. Eğlence, keyif ve mutluluk duygularını artırabilir. Hayatınızın tadını çıkarmak için fırsatlar yaratabilir.26 Mayıstan sonra ise, şans İş hayatınızda büyüme ve gelişme fırsatlarıyla karşılaşabilirsiniz. Yeni iş olanakları, terfi veya artan sorumluluklar söz konusu olabilir. İş yerinde daha fazla mutluluk, işbirliği ve olumlu bir ortam oluşturabilir. İş arkadaşlarıyla ilişkilerinizi güçlendirebilir. Sağlık konularında şans getirebilir. Bu dönemde sağlığınıza daha fazla özen göstermek ve sağlıklı yaşam tarzı alışkanlıkları geliştirmek için motive olabilirsiniz. Günlük rutinlerinizi iyileştirmek ve daha organize olmak için fırsatlar sunabilir. Verimliliği artırmak için yeni sistemler veya planlar geliştirebilirsiniz.

SABIR GÖSTERİP, ÖĞRENECEĞİNİZ DENEYİMLEYECEĞİNİZ ALAN

Yakın çevre ve kardeşler kuzenler alanında biraz kısıtlamalarla karşılaşabilirsiniz. Aileniz, komşularınız veya yakın çevrenizle olan ilişkilerinize daha fazla dikkat edin. Sorumluluklarınızı yerine getirme konusunda özen gösterin. Eğitim alanında üzerinize çok sorumluluk binebilir. Öğrenme sürecinize daha fazla disiplin ve ciddiyet getirmek önemli olabilir. Yeni bilgi ve beceriler edinmeye çalışın. Seyahatler veya kısa yolculuklarla ilgili planlarınızda daha dikkatli olun. Düzenlemelerde titizlik ve sorumluluk gerekebilir. Bu dönem, iletişimde disiplin ve sorumluluk, eğitim ve yakın çevre ilişkilerinde daha dikkatli olmayı gerektirebilir. Aynı zamanda zihinsel odaklanma ve planlı hareket etme becerilerinizi geliştirmek için bir fırsat sunabilir.

Harika bir yıl diliyorum.

Sevgi ve şifa ile...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ayşegül Badem Arşivi
SON YAZILAR