Ayşegül Badem

Ayşegül Badem

2024 Ateş Grubu Koç Aslan Yay Yorumu

2024 Ateş Grubu Koç Aslan Yay Yorumu

YÜKSELEN KOÇ

Kadersel etkilerinizi, ay düğümleri etkisinden alacaksınız yıl boyu. Tutulmalar sizleri yakından tetikleyecek. Kişisel hedeflerinizde ve kimliğinizde değişim ve yenilik arayışını vurgulayabilir. Kendi ihtiyaçlarınızı keşfetme ve daha özgür bir şekilde ifade etme arzusunda olabilirsiniz. Sen ben ve biz kavramları bu sene sizin için oldukça önemli olacak. İlişkinizde çözülmeyen sorunları çözme eğilimine gidebilirsiniz. Bu dönemde ilişkilerde daha anlayışlı olma, karşılıklı anlaşma ve uzlaşma arayışı öne çıkabilir. Ayrıca, başkalarıyla olan ilişkilerinizde dengeli bir yaklaşım geliştirme ve ortaklıkları dengeleme fırsatları da ortaya çıkabilir. Bu süreç, hem bireysel olarak kendinizi keşfetme hem de diğerleriyle olan ilişkilerinizi dengeleme ve geliştirme fırsatları sunabilir.

ŞANSLI OLDUĞUNUZ ALAN

26 mayısa kadar para bolluk bereket yatırımlar alanında çok şanslısınız. Gelirinizi artırmak, yatırım yapmak veya tasarruf etmek gibi mali hedefler belirleyin. Yüksek öğrenim veya yeni beceriler edinmek için harcama yapabilirsiniz. Jupiter genellikle büyüme ve genişlemeyi temsil eder. Bu dönemde cesur adımlar atmaktan çekinmeyin. Yatırımlar, yeni iş fırsatları veya eğitim için fırsatlar arayabilirsiniz. Harcamalarda aşırıya kaçmamak ve bütçenizi kontrol altında tutmak önemlidir. Büyüme fırsatları çoğu zaman cazip olabilir, ancak dengeli bir yaklaşım sürdürmek uzun vadede faydalı olabilir.26 Mayıstan sonra ise jupiter ikizler burcuna geçiş yapacak. Öğrenmeye daha açık olacaksınız. Yeni eğitimler ve kurslar size şans getirecek. Etkili iletişimi artırmaslınız. Yazmak konuşmak web sitesi online işler konusunda fırsatlar elde edeceksiniz. E tabiki seyahatleriniz de olacak. Ufkunuzu açacak, bakış açınızı değiştirecek yeni insanları tanıyacağınız seyahatlerde evren sizi destekleyecek.

SABIR GÖSTERİP, ÖĞRENECEĞİNİZ DENEYİMLEYECEĞİNİZ ALAN

Eski korkularla, kısıtlamalarla veya geçmişteki karmik derslerle yüzleşebilirsiniz. Manevi alanlar, rüya boyutları mistik deneyimler öne çıkabilir. Uyku problemleri yaşayabilirsiniz. İçsel olarak daralıp sıkılabilirsiniz. Bu dönemi, içsel keşif, ruhsal büyüme ve geçmişle yüzleşme için bir fırsat olarak görebilirsiniz. Zorlayıcı olabilir, ancak bu süreç kişisel gelişim ve içsel dönüşüm için önemli bir adım olabilir.

YÜKSELEN ASLAN

Kadersel etkilerinizi ay düğümleri etkisinden alacaksınız. Uzak yerlere seyahat, yada taşınma yer değiştirme etkisi verebilir size. Bu dönemde seyahatler veya uzun yolculuklar, kişisel gelişim ve perspektifinizi genişletme fırsatları sunabilir.Derin düşünme, eğitimler alma, felsefe ile ilgili konulara yönelme, manevi konulara daha çok odaklanıp hoşgörünüzü artırabilirsiniz. Kardeş kuzen ve akraba alanında ki ilişkilerinizi dengeleme ihtiyacı içine girebilirsiniz.

ŞANSLI OLDUĞUNUZ ALAN

26 mayısa kadar kariyer ve iş alanında şans sizinle. Kariyer hedeflerinizi genişletme ve büyüme için yeni vizyonlar geliştirme şansı.Daha yüksek bir pozisyona terfi etme veya daha fazla sorumluluk alma şansı artabilir.İşle ilgili olumlu bağlantılar kurma ve iş dünyasında genişleme olasılığı.Yeni ve geniş kariyer fırsatlarıyla karşılaşabilirsiniz. Toplum içinde daha fazla tanınma ve itibar kazanma şansı.26 Mayıs tan sonra ise şanslı olduğunuz alanlar, arkadaşlık ve sosyal alandan gelecek. Dostluklarınızda artış, arkadaşlık ilişkilerinde büyüme ve keyifli sosyal etkinliklerde bulunma fırsatı. Yeniliklere açık olma, teknolojik gelişmelere ilgi gösterme ve ilerici düşüncelere yönelme. Toplumda aktif olma, gruplar veya organizasyonlar içinde liderlik veya etkin rol alma fırsatı. Yeni ve etkili sosyal çevrelerde bulunma, geniş ve destekleyici arkadaş grupları edinme fırsatı yakalayacaksınız.

SABIR GÖSTERİP ÖĞRENECEĞİNİZ, DENEYİMLEYECEĞİNİZ ALAN

Satürn etkisini 8.evden alacaksınız. Finansal alanlarda sıkılaşma veya kısıtlamalarla karşılaşma, özellikle kredi, borçlar veya ortak gelirlerle ilgili konularda dikkatli olma gerekliliği. Ortaklıklar, miraslar, sigorta veya vergi gibi konularda sorumluluk alma veya bu alanlarda ciddi ve uzun vadeli düşünme gerekliliği. Sınırlamaların farkında olma, sıkı çalışma ve sabır gerektiren durumlarla baş etme ihtiyacı kişisel gelişiminize fayda sağlayacak.

YÜKSELEN YAY

Kadersel etkilerinizi, ay düğümleri alanından alacaksınız. Bu yıl anne ve baba olabilirsiniz. Çocuklarla daha fazla vakit geçirme, ebeveynlikle ilgili deneyimlerin artması veya çocuk sahibi olma arzusu. Romantik ilişkilere ve flört etkinliklerine olan ilginin artması, aşk hayatında yeni ve heyecan verici deneyimler. Daha fazla eğlenceye odaklanma, keyifli etkinliklere katılma ve hobilerle daha fazla ilgilenme. Bazı arkadaşlarınızla yollarınızı ayırabilirsiniz. Bireysel özgürlük ve bağımsızlık arayışı, grup düşüncesinden uzaklaşma eğilimi yaşayabilirsiniz.

ŞANSLI OLDUĞUNUZ ALAN

26 Mayısa kadar, Sağlık konularında iyileşme, sağlıklı yaşam tarzına odaklanma ve genel refahın artması. İş hayatında büyüme, iş yerindeki olumlu değişimler veya iş ortamında keyifli gelişmeler. Günlük rutinlerde keyif artışı, işleri yaparken daha fazla keyif alma veya tatmin olma.26 Mayıs tan sonra ise, evlenebilirsiniz! :) Evlilik veya ciddi partnerlik adımları, ortaklıklarda genişleme veya olumlu gelişmeler. Dengeli ve adil ilişkilerin oluşması, uyumlu işbirlikleri ve anlayışlı ortaklıklar. İlişkilerde gelişme, partnerlikte mutluluk ve uyumun artması. Danışmanlık almak için uygun zaman, ortaklar veya danışmanlar aracılığıyla faydalı destekler verecek size jupiter.

SABIR GÖSTERİP ÖĞRENECEĞİNİZ, DENEYİMLEYECEĞİNİZ ALAN

Satürn sizi 4.evinizden yani aile alanınızdan etkileyecek. Aile içi ilişkilerde değişim, aile üyeleri arasında daha sağlam bağlar oluşturma süreci. Güvenlik arayışı, evdeki istikrarı sağlama ve maddi/emotif güvence arzusu. Aile geçmişi veya köklerle ilgili konuların ön plana çıkması, geçmişle yüzleşme ve öğrenme süreci. Evle ilgili konularda sınırlamalar veya ev koşullarında düzenlemeler yapma gerekliliği. Evle ilgili düzenlemeler veya iyileştirmeler için zaman, emek ve dikkat gerektiren durumlar sizin kişisel gelişiminize fayda sağlayacak.

Harika bir yıl dilerim. Sevgi ve şifa ile...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ayşegül Badem Arşivi
SON YAZILAR