Ayşegül Badem

Ayşegül Badem

2023 yengeç aslan başak yorumu

2023 yengeç aslan başak yorumu

YENGEÇ/YÜKSELEN YENGEÇ: Sevgili yengeçler, 12 Ocak’ta mars retrosu bitiyor ve birkaç aydır sizi bunalıma sokan, bilinçaltınızı darlayan, hareket alanınızı kısıtlayan o enerji artık bitiyor. Bu süreçte rüyalar, yalnız kalma isteği yaraları iyileştirme yoluna gitmişseniz artık rahat bir nefes alabilirsiniz.

Şans ve fırsatlar gezegeni jupiter 20 Aralık’tan Mayısa kadar ki süreçte iş, kariyer ve hedeflerinizde size ışık tutacak ve şans getirecek. Statü. toplum önündeki duruşunuz konusunda size büyüme ve yeni fırsatlar getirecektir.

16 Mayıs itibarı ile de size sosyal alanlarınızda şans vermeye başlayacak. Yeni arkadaşlıklar, yeni dostluklar ve organizasyonlara bol bol katılacaksınız. Arkadaş çevrenizde büyüme ve genişlemenin yanı sıra, vizyonunuzda değişecek ve yeni hedefler koyacaksınız kendinize. Sosyal medyada daha aktif olabilirsiniz.

7 Mart’ta satürn balık burcuna geçecek ve iki yıl burada kalacak. Son iki buçuk yıldır, krediler borçlar eş ve ortağın para durumu, maddi manevi değerlerinizi size sorgulattı. Bu konuda artık ders aldı iseniz size mart ayında hediyesini bırakıp gidecektir.

Marttan sonraki süreçte mücadeleniz ise, kariyer ve yurt dışı konuları, planladığınız işlerde engel ya da aksama enerjisi ile karşılaşabilirsiniz. Burada yarım kalan işlerinizi tamamlama ve sağlam zemine oturtmak için iki buçuk yıl satürn size zaman verecek.

Haziran sonrasında ay düğümü etkisi ile, aile bağlarınız, yaşam alanınız, taşınmak ve yer değiştirme ile ilgili kadersel etkiler yaşayabilirsiniz. Paraya ve değerlere bakış açınız değişiyor.

ASLAN/YÜKSELEN ASLAN: Sevgili aslanlar, son üç aydır arkadaş çevrenizden çok insan çıkardınız. Sosyal alanınız çevreniz değişti. Şimdi sizle kalanlarla yola devam ediyorsunuz. 12 Ocak itibarı ile sosyal çevreniz ve arkadaşlık alanınızdaki o kaos bitiyor.

20 Aralık’tan mayısa kadarki süreçte, ticaret ve eğitim alanlarında şans ve fırsatlar sizden yana olacak. Yarı bıraktığınız eğitimler ya da yavaş ilerleyen işlerinize bu süreçte jupiter desteği gelecek. Daha görünür ve göz önünde olacaksınız.

20 Mayıs’tan yıl sonuna olan süreçte ise, sizin için kariyer ve iş anlamında harika etkiler barındırıyor. Yeni iş yeri ya da var olan işinizde büyümeniz ve parlamanız için size şans ve fırsatlar getirecek. Sorumluluk alanınıza baktığımız zaman, son iki buçuk yıldır evlilik ve ilişkiler sınandınız. Bazılarınızın ilişkisi ya da evliliği bitti bazıları ise sabredip ödülünü almaya niyetleniyor. Eğer evlilik ve ortaklık konularında dersinizi aldıysanız harika bir yıl olacak sizin için. Yeni bir evlilik ve aşkta yüzünüz gülecek. Ders alınmadı ise aynı yerlerden bu sefer daha büyük darbeler yiyebilirsiniz.

7 Mart’ta itibarı ile, eşin parası ya da başkalarından gelen maddi güvence konusunda iki buçuk yıl sınanacaksınız. Borç kredi bankalar ortağın ve eşin parası gündeminizde olacak. Ay düğümünün etkileri ile, eğitim öğretim, taşınma ve yurt dışı konularında kadersel etkiler yaşayabilirsiniz. Bu sene birçok yükselen aslan ve aslanların yuva kurduğunu, birçoğunun mesleğini ve şehrini değiştirdiğini göreceğiz.

24 Temmuz’da venüs burcunuzda geri gidecek. Bu dönem haritanız uygun değilse, evlilik, estetik gibi önemli konularda hızlı kararlar almamanız önerilir.

BAŞAK /YÜKSELEN BAŞAK: Sevgili başaklar, son üç aydır kariyer ve iş noktasında bazı sıkıntılar ve bu konuda yavaşlamalar yaşadınız. 12 Ocak’tan itibaren iş ve kariyer alanınızda rahat bir nefes alabilir ve bu alanda yeni girişimler ve aksiyonlar alabilirsiniz.

20 Aralık’tan mayısa kadarki süreçte, başkalarından gelen maddi desteğe daha açık olacaksınız. Mistik konular ve terapilere ilginiz daha çok artabilir. 2022’de evlilikten ve ilişkilerden yana güzel etkiler yaşadınız birçok başak yükselenler nişanlandı ya da uzun ciddi bir ilişkiye başladı.

Marttan itibaren ise, sorumluluk ve yapılandırmanız gereken alan evlilik ve ilişkileriniz olacak. Evlilikte ya da ortaklıktaki sınırlarınız nelerdir? Sorumluluk alabiliyor musunuz? Bu ilişkilerde zemininizi sağlamlaştırmak için adımlar atmanızı isteyecek satürn sizden.

Müjdeli haber ise martta iş alanlarınız, sağlığınız ve rutininizde artık rahat nefes alacak ve rahatlayacaksınız. Benimsenmiş işler ve geleneksel işlere yeni bir enerji ve yenilik katmak isteyeceksiniz. Alışılagelmiş bakış açınız iş alanında tamamen değişecek.

Ay düğümleri etkisi, parayla olan ilişkiniz, maddi manevi değerleriniz, kendinize ve paraya verdiğiniz değer ve ortaklaşa para alanlarında kadersel etkilere açık olacaksınız.

Sağlıklı ve mutlu bir yıl dilerim…

Sevgi ve şifa ile…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ayşegül Badem Arşivi
SON YAZILAR