Ayşegül Badem

Ayşegül Badem

2022 Hedef Çalışması

2022 Hedef Çalışması

2021 senesini geride bırakarak 2022 senesine doğru adım atıyoruz.Yeni yıl,yeni başlangıçlar her zaman hepimizi heyecanlandırır.Bu sene jupiterin de balık burcuna geçmesi ile çekim yasası,mistik konular daha çok ön planda olabilir.Her zaman çekim yasasından bahsederiz.Neysek onu çekeriz.Düşüncelerimiz anı oluşturuyor ve şu an ne yapıyorsak geleceğimiz de şuan vereceğimiz kararlarla seçimlerle etkileyebiliyoruz.Biz üzerimize düşeni yaptıktan sonra gerisini yüce Yaradana bırakıyoruz.

Şimdi 2022 hedef çalışmamıza geçelim.İhtiyacımız olan malzemeler;

1 tane yeni alacağınız bir defter ve kalem.

Adaçayı yada defne yaprağı

Bulduğunuz bir kuş tüyü

Bu uygulamayı 2022 ye girmeden,yada girdikten sonra 1 ay içerinde yapabilirsiniz.

İlk önce defterimizi ve kalemimizi alıyoruz.Uygulamaya geçmeden önce,yaşam alanlarımızdaki negatif enerjiyi temizlemesi adına,adaçayı yada defne yaprağını yakarak tütsümüzü yapıyoruz.Sonrasında yeni aldığımız deftere 2022 de neyi seçiyorsak,diliyorsak onları yazıyoruz.Yalnız yazarken dikkat etmemiz gereken nokta,şu anda olmuş gibi yazıyoruz.Örn; Kilo verdim,spora başladım,şu işe girdim,şu eğitim aldım gibi..Aklınıza ne geliyorsa yazın şimdiki zaman olarak.

Hedeflerinizi yazdıktan sonra,altına ‘Şimdi bunların hayatımda oluşmasına,benim ve bütünün en yüksek faydasına niyet ettim.Teşekkür ederim ve öylede oldu yazıyorsunuz.Yazmak enerji frekansını,çekim yasasını çalıştırır.

Bu defter artık sizin niyet defteriniz.Bu deftere olumsuz bir şey yazmak yok.Bu deftere,her gün o gün ne yaşadıysanız şükürlerinizi yazacaksınız.Şükrettikçe,şükredecek şeyler artar hayatımızda.Bir gün yazamadığınız zaman hemen pes etmeyin aklınıza geldikçe defterinizi kullanın.

Baştaki hedef tablomuzda gerçekleşenlerin üstünü çizip teşekkür edebilirsiniz.Yıl sonu geldiğinde ise tekrar bakıp,hayallerinizin gerçekleştiğini görebilirsiniz Allah’ın izniyle.

Bulduğumuz kuş tüyünü ise defterinize ayraç olarak kullanabilirsiniz.Şimdiden tüm okurlarımın yılbaşını kutluyorum.Hayallerimizin de ötesinde harika bir yıl diliyorum.

Sevgi ve şifa ile…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ayşegül Badem Arşivi
SON YAZILAR