Ayşegül Badem

Ayşegül Badem

16 Nisan Terazi Burcunda Dolunay

16 Nisan Terazi Burcunda Dolunay

16  Nisan 2022 saat 21:54 de terazi burcunda bir dolunay .Dolunay ayın ve güneşin karşı karşıya gelmesidir.Dolunay haritasında akrep burcunun 22. Derecesi yükseliyor,yani pluto devrede bir dolunay yaşayacağız.Gökyüzünde balık burcu vurgusu varken terazi dolunayı bizlere,ilişkiler konusunda ki hayallerimizle gerçekleri gösterecek.Yine bu hafta çok 12 nisan da çok şanslı mistik bir haftayı gösteriyor.Astroloji de terazi temasına baktığımız zaman,ilişkiler evlilik,hak adalet denge ve uyum diyebiliriz.Bu konu başlıkları bu hafta gündemde olabilir.Bir çok evlilik ve ilişkide ya tamam ya devam temalarını görebiliriz.Yine dünya çapında hukuk,hak adalet konuları gündeme düşebilir.Kısaca yükselen burçlara etkisine bakacak olursak;

KOÇ:Bu dolunayda,ilişkiler ve evlilik konuları gündeminizde olabilir.Bu konularda acele ve fevri kararlar almamaya özen göstermelisiniz.Duygusal gelgitleri iyi yönetmelisiniz.

BOĞA:Bu hafta sağlığınıza daha çok dikkat etmeniz gerekir.Arkanızdan dönen işleri görebilir ve öğrenebilirsiniz.Zihinsel olarak çok düşünüp,konuşurken bulabilirsiniz kendinizi.

İKİZLER:Bu hafta aşk yaşamınız gündemde.Bazı tamamlanmalar,yol ayrımları yada yeni tanışmalar yaşayabilirsiniz.Çocuklarınızla olan gerginliklere daha sakin karşılık vermelisiniz.

YENGEÇ:Taşınma,yer değişiklikleri ve ev tadilatı gündeminizde olabilir.Aile içi gerginlik ve huzursuzluklar oluşabilir.Evi yenilemek,güzel dokunuşlar yapmak size iyi gelebilir.

ASLAN:Kardeş,kuzen,akraba yakın çevreniz gündemde.Bu konulara yakın çevreye dair bazı kaoslar beklenmedik durumlar oluşabilir.Yanlış mesaj,mail gibi iletişim kazalarına dikkat.Bir konusun bin düşünün.Maddi olarak bereketli bir hafta.

BAŞAK:Dolunayda gündeminiz,para ve maddiyat.Bu dönemde gelir giderlerinizi iyi ayarlamalısınız.Eğer ki bütçe kontrolünü iyi yaptıysanız bu hafta sizlere bereket ve para anlamında şansını sunacaktır.

TERAZİ:Burcunuzda olacak bu dolunay sizleri baştan aşağıya değiştirecek.Önemli bitiş ve başlangıçlar,kadersel olaylar yaşayabilirsiniz.Kalması gereken kalacak,gitmesi gereken gidecek.

AKREP :Bu hafta kendinizi biraz inzivaya çekebilir,dış dünyadan biraz uzakta kalmak isteyebilirsiniz.Ruhsal değişim dönüşüm yaşayabilir,mistik konulara ilgi duyabilirsiniz.

YAY :Bu hafta bazı arkadaşlıklarınız sonlanabilir.Sosyal ortamınızda değişiklikler yaşayabilirsiniz.Arkadaş ortamınızdaki kaos ve krizi iyi yönetmelisiniz.

OĞLAK :Bu dolunay kariyer ve iş yaşamınızdaki bazı sorunları gün yüzüne çıkarabilir.Siz çalışmayı seversiniz ama bu hafta aile ve iş arasındaki köprüyü iyi kurmalısınız.

KOVA:Bu dolunayda yurt dışı ile bağlantınız varsa gündeminize düşebilir.Yine akademik alanda çalışmalarınız varsa bu alanda ki krizi olayları iyi yönlendirmelisiniz.Uzağa seyahat edebilirsiniz.

BALIK:Kredi miras,toplu paralar gündeminizde.Eşinizin yada ortağınızın finansal durumları gündeme gelebilir.Bu hafta çok şanslısınız her yönden sevgili balıklar.

Sevgi ve şifa ile…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ayşegül Badem Arşivi
SON YAZILAR