Arif AYTÜRK

Arif AYTÜRK

15 TEMMUZU-SOROSPU ÇOCUKLARI PLANLADI

15 TEMMUZU-SOROSPU ÇOCUKLARI PLANLADI

15 temmuza bir darbe kalkışması diyemeyiz.Ülkemizde onlarca yıl ustaca sergilenen bir oyunun son perdesidir.Bu kalkışma ile artık,planlar teoriden pratike dönüştürülmek istenmiştir. Kalkışmanın arkasında yabancı istihbarat örgütleri,yabancı sermaye,ABD,İsrail,NATO Soros vb. vardır. Bunların tümüne ben 2007 yılında "SOROSPU ÇOCUKLARI "demiştim. Tabi acele beni derdest etmişlerdi.

Şimdi 2007 deki bu yazımı da aynen görüşlerinize sunuyorum.

 

"Ülkemizdeki Soros'pu çocukları

Ünlü spekülatör SOROS'un dünyanın her yerinde hem finansal piyasalar hem de siyasal iktidarlar üzerinde etkili olduğunu, bu iki argümanı istediği gibi yönlendirdiğini, bu köşeden birçok kez okuyucularımızla paylaşmıştık.Soros bunu yaparken sırf parasını kullanmamış, ciddi bir örgütlenme ile ülkeleri karıştırmıştır.Soros'un izlediği yöntemi, ABD de dolaylı olarak desteklemekte, bu yönde çeşitli sivil toplum örgütleri ve düşünce toplulukları oluşturularak amaca ulaşılmaktadır. Bunların başında NED( Ulusal Demokrasi Fonu) yer almaktadır.
Bu tür kuruluşların içinde emekli CIA mensupları ağırlıklı olarak faaliyet göstermektedirler. Gelişmekte olan yada açık ifade ile geri kalmış ülkelerde, çok sayıda proje(ekonomik ve siyasal alanda) o ülkedeki sivil toplum örgütleri marifetiyle yaptırılmaktadır.
Şöyle etrafınıza bir bakın; Soros'un prensleri olarak da adlandırılabilecek; dar gelirli bir aileden gelmiş, yakışıklı, genç, kibar,yüksek öğrenim görmüş hatta doktora yapmış,sık sık yurt dışına panellere,toplantılara davet edilen,ağzı laf yapan çok sayıda SOROS'PU ÇOCUĞUNUN (Soros yanlısı, Soros'cu anlamında kullanıldı) çok hızlı bir şekilde devletin üst kademelerine tırmandığını ve buralarda yer edindiğini yahut çok etkili bir gazeteci ,bazen de ünlü bir öğretim üyesi veya sempatik bir politikacı olduğunu göreceksiniz. Çeşitli kişiler, mevcut iktidarları, devlet dairelerinde kadrolaşmakla suçlar durur hep.Bu husus alt makamlar için belki geçerli olabilir. Ancak,Daire Başkanı, Genel Müdür ve daha üst makamlarda yer alan kişilerin büyük bir çoğunluğunun geçmişini araştırın, buralardaki kişilerin genellikle SOROS'PU ÇOCUKLARINDAN seçildiğini göreceksiniz.Hangi iktidar gelirse gelsin bu kişiler, makamlarını koruyorlar,hatta daha da yükseltiyorlar.Gerçek vanatsever,milliyetçi gençleri ise, bu makamların önünden bile geçirmiyorlar.Tesadüfen gelenler ise kısa sürede bir bahane bulunarak oralardan uzaklaştırılıyor.
Bu SOROS'PU ÇOCUKLARI neler mi yapıyor? Özetleyelim.
- Temiz,masum inançlı halk üzerinde dezenformasyon uygulamak, halkı, farkında olmadan, kendi amaçlarına ses çıkaramayacak bir kıvama getirmek.Bunun için öncelikle dini öğeleri kullanmak ve istismar etmek.
- Ülkenin sahip olduğu sanayi kuruluşlarını ve işletmelerini özelleştirme adı altında pazarlamak.
- Ülkeye gerekli olmayan bir çok projeyi, ülke için hayati önemi haiz bir proje gibi sunmak,kabullendirmek ve proje maliyeti için kredi sağlamak, projenin yürütümünü yabancı ülke müteahhitlerine verdirmek, bu şekilde ülkeyi hiç ihtiyacı olmayan bir proje için gereksiz yere borç altına sokup, hükümetler üzerinde hegomanya kurmak.
- Ülkenin finansal piyasalarında etkili olarak, gerektiğinde kriz çıkarmak, üretime dayanmayan fiktif bir piyasa oluşturmak, böylece ülkenin tüm ekonomik ve siyasal yönetimini kontrol altına almak. Sonra da ülkede çıkarılan krizi,Anayasa kitapçığı fırlatmaya bağlamak.(Nitekim bu kitap fırlatmadan sonra ülkeye ABD'den gönderilen Ekonomi Bakanı'nın yaptıklarını hepimiz biliyoruz)
- Kanla,canla verilen kurtuluş savaşını basite indirgeyip küçümsemek, bu yolda halk nezdinde propagandalar yapmak, giderek ülkeyi yok eden Sevr gibi bir anlaşmanın, Lozan'a göre daha demokratik olduğunu dillendirmek,Ülkenin kurtarıcısını din düşmanı gibi göstererek, gerçek kurtuluş yolu olan Atatürk ilkeleri'nden halkı soğutmak.
- Vahdettin'in bir vatansever olduğunu, hatta güneydoğu illerinin petrol haritalarını hazırlattığını,dünyanın en zengin petrol yataklarının ülkemizde olduğunun Vahdettin tarafından tespit edildiğini ileri sürmek ve Atatürk'ün genç Cumhuriyeti kurarak bu petrollerin çıkarılmasına engel olduğu izlenimini yaratmak, bu suretle halkın kafasını karıştırmak.
- Halkına katil diyen,küfreden,hakaret eden Türk'lerin(Büyük Soros'pu çocuklarının) dünyada itibar görmelerini ve çok para kazanmalarını sağlamak ve bu şekilde gençleri, içten içe kendi milletine karşı olmaya özendirmek.
- Ülkenin yegane gücü,düşmana karşı caydırıcı unsuru Türk Silahlı Kuvvetleri için Almanak'lar yayımlayarak askerin itaat ve disiplinini sarsmak, TSK'yı güçsüzleştirmek.
- İyi niyetlerle kurulan, ülke menfaatlerini savunan her türlü Sivil Toplum Örgütüne sızmak, parasal destek sağlayarak, bu örgütleri kendi menfaatleri doğrultusunda kullanmak.
- Ülkenin doğusundaki illerin Ermenistan'a, Güneydoğusu'ndaki illerin ise Bağımsız Kürdistan'a bağlanmasının ortamını hazırlamak.
Değerli okuyucular, hepinizin her an tanık olduğu ve nedenini bir türlü çözemediği çok sayıda projede, hiç kuşkunuz olmasın, BU SOROS'PU ÇOCUKLARI rol almış durumdalar. Bunlar bazen dindar, bazen milliyetçi, hatta bazen Atatürkçü olarak karşınıza çıkabiliyor. Ancak değişmeyen bir şey var ki, ister sağcılar,ister solcular iktidar gelsin, bu SOROS'PULAR her zaman yerlerini ve etkinliklerini koruyorlar.
Allah Ülkemizi bu SOROS'PU ÇOCUKLARINDAN uzak etsin. Amin."

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Arif AYTÜRK Arşivi
SON YAZILAR