Ali Sait Öğe

Ali Sait Öğe

'Sağır Sultan'dan geçmiş olsun mesajı

'Sağır Sultan'dan geçmiş olsun mesajı

Aylardır gündeme getirdiğimiz Şehit Aileleri Önündeki park ve kavşak ta yaşanan rezilliklere, 'Mısır'da ki Sağır Sultan'dan geçmiş olsun mesajı geldi ama bizimkilerden hala 'TIK' yok…

 

Şehit Aileleri önündeki kavşak ta meydana gelen kazaları artık herkes benimsedi. Kimsenin şikayeti yok. Çünkü herkes kabullendi artık, 'Kaza bu kavşağın fıtratında var' diyerek kaderlerine ve kazaya karıştıkları için her geçen yıl artan sigorta primlerine razı olmaya başladılar.

 

Kazalara alıştık, park içerisinde her gece yaşanan ve sabaha tüm rezillikleri kalan çöplere alıştık. Hatta ve hatta daha öncede defalarca gündeme getirmiştim, ahlaksız maddeleri bile toplamaya başladılar park görevlileri neredeyse onlara da alıştık.

 

Cuma günü ezanlar okunurken herkes camiye giderken, Şehit Aileleri parkın kenarında otururken 3 tane sözüm ona genç olacaklar 3 rezilin kamelyalar üzerinde şarap içmelerine de tanık olduk.

 

Ama gel gelelim park içerisindeki kamelyaları kırarak yakmalarına yeni tanık olduk. Yani sonunda buda oldu parkı yaktılar daha başka neler yapacaklar bizlerde merakla bekliyoruz.

 

Allah aşkınıza buralara bir önlem almak için daha neyi bekliyorsunuz? Kavşakta ki kazalarda bir can kaybının yaşanmasını mı?

 

Park içerisinde Allah korusun birisinin başına kötü bir iş gelmesini mi? Ya gerçekten neyin yaşanmasını bekliyorsanız söyleyin de bizde bilelim.

 

Daha önce defalarca gündeme getirdiğimiz gibi bir kez daha söyleyeceğim bundan sonra ister bu sese kulak verin ister vermeyin!

 

Burada meydana gelen kazalarda mağdur olan tüm sürücülerin, maddi kazaya karıştıkları için zaten tavan yapan araç sigorta poliçe bedellerinin artmasının, park içerisinde yaşanan tüm rezilliklerin, içilen içkilerin, yapılan ahlaksızlıkların vebali yapanlar kadar sizlerinde…

 

Bir gün önce abartmıyorum 15-20 bayan park görevlisinin çiçek dikerken döktükleri terin, her sabah geldiğinde saatlerce park içerisindeki rezillikleri temizleyen görevlilerin yani tüm olumsuzlukların vebali bu rezaleti yapanlar kadar bu rezaleti göz yuman sizin boynunuzda bunu da bilin…

 

Her şeyden acısı ŞEHİT AİLELERİ DERNEĞİ tabelası altında yaşanan bu rezilliklerin, içilen içkilerin, yakılan kamelyaların, parkın ıssız bölgelerine kullanılıp atılan o iğrençliklerin hesabını şehitlerimize siz verirsiniz artık.

 

Valla son kez diyorum son bir kez daha gündeme getireyim de en azından ben üzerimden vebali atayım.

 

Ahlaksızlar ne cuma günü biliyor, ne üç aylar biliyor ne ŞEHİT biliyor. Tamam bunlar zaten ahlak yoksunu bilmeleri de beklenmez de bizimkilere ne oluyor? Niye bu kadar sessizler yaşananlara.

 

Ya Allah aşkınıza söyleyin kavşağa bir lamba takmak, park etrafından arada bir polis otosunun devriye gezmesi, veya park kenarına aracını park ederek birkaç saat beklemeleri bu kadar mı zor!

 

Biz küçücük parkın içerisinde yaşananlarla baş edemedik, hemen yanı başımızda demiryolu kenarına daha büyük bir park yapılıyor orası bu parka nazaran biraz daha kuytu. Yani bu rezilliği yapanlar için söyleyim biraz daha 'SOTA' acaba orada neler yapılacak merak ediyorum…

 

Bu benim son yazım olacak. Allah korusun daha büyük bir felaket olmadığı sürece bir daha burayı gündeme getirmeyeceğim sadece tüm sorumluların vicdanlarına havale edeceğim.

Kalın Sağlıcakla…

Önceki ve Sonraki Yazılar
Ali Sait Öğe Arşivi
SON YAZILAR