1922 Konyaspor, evinde Pazarspor sınavında

1922 Konyaspor, 3. hafta maçında bugün evinde Pazarpor’u konuk edecek. Yavru Kartal, Rize ekibi mağlup ederek puanını 7’ye çıkarmanın planını yapıyor

1922 Konyaspor, evinde Pazarspor sınavında
Yayınlanma:

Nesine.com 3. Lig’de 3. hafta karşılaşmaları oynanıyor. 3. Grup’ta mücadele eden Yapalı İnşaat 1922 Konyaspor, bugün sahasında Pazarspor ile karşılaşacak. Karşılaşma öncesinde pilot takımda moraller üst seviyede.

İlk haftada sahasında Karabük İdmanyurdu’nu 2-0 mağlup eden temsilcimiz, geçtiğimiz hafta da Şanlıurfa deplasmanında Viranşehir Belediyespor ile 1-1 berabere kalmıştı. 1922 Konyaspor, 3. haftaya 4 puanla 3. sırada giriyor. İlk 2 maçta sergilenen futbol ve mücadeleden memnun olan teknik direktör İsmail Aksu da öğrencilerinden 3 puan bekliyor. Yavru Kartal, Rize ekibi mağlup ederek puanını 7’ye çıkarmanın planını yapıyor.

PAZARSPOR İKİ BERABERLİK ALDI

Teknik direktörlüğünü Ramazan Öztürk’ün yaptığı Pazarspor, ligde ilk 2 maçtan beraberlikle ayrıldı. Rize ekibi, ilk hafta maçında Küçükçekmece Sinopspor, 2. haftada ise Efeler 09 ile yenişemedi. 2 puanı bulunan konuk takım, sezonun ilk galibiyetini almak adına sahaya çıkacak.

Selçuk Üniversitesi 15 Temmuz Stadyumu’nda oynanacak karşılaşma bugün saat 16.00’da başlayacak. Zorlu randevuda Zonguldak bölgesi hakemi Eren Gökmen düdük çalacak. İki takım yarınki maçla birlikte 7. kez rakip olacak. Daha önce oynanan 6 karşılaşmada 1922 Konyaspor 4, Pazarspor da 2 kez galibiyet sevinci yaşadı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.