1922 Konyaspor, Aliağa karşısında

Yapalı İnşaat 1922 Konyaspor, 4. hafta maçında bugün Aliağa Futbol ile karşılaşacak

1922 Konyaspor, Aliağa karşısında
Yayınlanma:

Nesine.com 3. Lig’de 4. hafta karşılaşmaların heyecanı yaşanıyor. Yapalı İnşaat 1922 Konyaspor, bugün deplasmanda Aliağa Futbol ile karşılaşacak. Hazırlıklarını tamamlayan Yavru Kartal, dün sabah saatlerinden otobüsle İzmir’e giderek kampa girdi.

Maç öncesi pilot takımda moral ve motivasyon seviyesi üst düzeyde. Ligdeki ilk 3 haftada 1 galibiyet ve 2 beraberlik alan İsmail Aksu idaresindeki Yavru Kartal, haftaya 5 puanla 7. sırada girdi. Yoluna namağlup devam eden temsilcimiz, İzmir’den de başarılı bir sonuçla dönerek çıkışını sürdürmek amacında. 1922 Konyaspor, bu sezon Karabük İdmanyurdu’nu mağlup ederken, Viranşehir Belediyespor ve Pazarspor maçlarından beraberlikle ayrıldı.

Teknik direktörlüğünü Fatih Çardak’ın yaptığı Aliağa Futbol da yine 1 galibiyet ve 2 beraberlik alarak 3 karşılaşmada 5 puan topladı. İzmir ekibi, sezonun ilk 3 haftasında Ayvalıkgücü’nü mağlup ederken, Küçükçekmece Sinop ve Efeler 09 maçlarından beraberlikle ayrıldı.

Aliağa Atatürk Stadyumu’nda oynanacak karşılaşma bugün saat 16.00’da başlayacak. Zorlu mücadelede İstanbul bölgesi hakemi Batuhan Bayar düdük çalacak. İki takım ilk kez resmi bir maçta karşı karşıya gelecek.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.