Konya'da Ekrem İmamoğlu'na destek yürüyüşleri sürüyor: Yer ve saat paylaşıldı

Konya'da, Ekrem İmamoğlu’na destek amacıyla ‘Demokrasi Yürüyüşü’ düzenlenecek. Yürüyüş, 25 Mart Salı günü Bosna Hersek Mahallesi Kıvılcım Bulvar AVM önünde saat 20.30’da başlayacak.

Konya'da Ekrem İmamoğlu'na destek yürüyüşleri sürüyor: Yer ve saat paylaşıldı
Yayınlanma:

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun diplomasının iptal edilmesinin ve gözaltına alınmasının ardından Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) tarafından sokağa çıkma çağrıları yapılmaya devam ediyor. Bu çağrılara, Konya'dan da destek büyüyor.

KONYA’DA "DEMOKRASİ" İÇİN ADIM ATILIYOR

Ülke genelinde olduğu gibi Konya'da da İmamoğlu’na destek vermek amacıyla yürüyüşler düzenleniyor. Edinilen bilgilere göre, Konya’da bugün ‘Demokrasi Yürüyüşü’ adı altında bir etkinlik daha gerçekleştirilecek.

CHP KONYA GENÇLİK KOLLARI’NDAN ÇAĞRI

CHP Konya Gençlik Kolları, düzenleyecekleri yürüyüşle ilgili bilgiyi sosyal medya hesaplarından paylaştı. Yürüyüş, 25 Mart Salı günü saat 20.30’da Bosna Hersek Mahallesi Kıvılcım Bulvar AVM önünde başlayacak. Yürüyüş, İmamoğlu’na destek veren vatandaşların katılımıyla gerçekleştirilecek.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.