Seydişehir Sağlık Hizmetlerini Geliştirme ve Sosyal Yardımlaşma Derneği tarafından Seydişehir Devlet Hastanesi yararına düzenlenen “Çay Partisi” etkinliği gerçekleştirildi.
Organizasyon, saygı duruşu ve İstiklal Marşı sonrasında Dernek Başkanı Emine Arslan’ın konuşmasıyla başladı. Çok sayıda katılımcının bulunduğu program; pasta kesimi, bağışçılara plaket takdimi, sürpriz hediyeler ve canlı müzik dinletisiyle son buldu.

Seydişehir Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Havva Turaç Cingöz, Dernek Başkanı Emine Arslan’a teşekkür hediyelerini takdim etti.
Cingöz, “Emeği geçen tüm katılımcılara ve hayırseverlerimize hastanemiz adına teşekkür ederiz” diyerek desteklerinden dolayı herkese minnettarlığını dile getirdi.