Konya
Kapalı
6°
Aksaray
Parçalı az bulutlu
9°
Karaman
Hafif yağmur
7°
Ara
reklam
Anadolu'da Bugün Konya Haberleri Konya'da Fatih ve Halise hayatlarını birleştirdi!

Konya'da Fatih ve Halise hayatlarını birleştirdi!

Konya’nın tanınmış Yeminli Mali Müşaviri Mehmet Özadam’ın oğlu Fatih, Halise Ergun ile görkemli bir düğün töreniyle hayatını birleştirdi.

MUHABİR: Alara Çifçi
Okunma Süresi: 1 dk

Konya’nın tanınmış Yeminli Mali Müşavirlerinden Mehmet Özadam’ın oğlu Fatih Özadam, Ergun ailesinin kızı Halise Ergun ile görkemli bir nikah ve düğün töreniyle hayatlarını birleştirdi.

Huriye ve Mehmet Özadam çiftinin oğlu Fatih ile Süheyla ve Ahmet Ergun çiftinin kızı Halise, İkonia Garden Düğün Salonu ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen törenle evlendi. Düğüne çok sayıda davetli katılarak çiftin mutluluğunu paylaştı.

Davetliler, Ergun ve Özadam ailelerini tebrik ederek genç çifte ömür boyu mutluluk dileklerinde bulundu. Tören, gösterişli organizasyonu ve sıcak atmosferiyle davetliler tarafından beğeni topladı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *