Zeynep Asu Bardakcıoğlu

Zeynep Asu Bardakcıoğlu

Stresten arınmanın en iyi yolu

Stresten arınmanın en iyi yolu

Stresten arınmanın en iyi yolu

Hepimiz enerjiden oluşuyoruz. Einsteın’ın izafiyet teorisinden sonra insanoğluna olasılıklar kapısı açıldı. Peki, nedir bu enerji ve bizleri nasıl etkiliyor?

Madde olarak gördüğümüz her şey aslında bir enerjidir. Bedenimizde düşük voltajlı elektromanyetik akım bulunuyor. Bu akımla hepimiz bir bütünün parçaları olarak birbirimize enerjisel anlamda bağlıyız. Kimi zaman olumlu pozitif, kimi zaman olumsuz negatif olarak etki alanları oluşturuyoruz ve buna maruz kalıyoruz.

Tüm  bu alanlardan en az şekilde etkilenmek için insani enerjimizi  yani yaşam enerjimizi yükseltmemiz ve enerji vampirlerine kaptırmamamız lazım.

Yaşam enerjisine Hintliler PRANA(Yogiler binlerce yıldır meditasyonlarında bu enerjiyi kullanırlar), Çinliler CHİ(yin ve yang adlı iki zıt enerjiden oluşan güçtür, akupunkturda kullanılan enerji de budur.) Yahudilerde ise Kabala yıldızsal ışıktır. 

Binlerce yıldır insanlar ve toplumlar yaşam enerjisini farklı isimlerde kullanmışlar. Yaşam enerjimizi arttırmak auramızı güçlendirmek için nefes teknikleri, meditasyonlar ve bu konudaki spritüal uygulamaları yapmak bizi güçlendirecek ve koruma alanı oluşturacaktır.

Düşük frekanslı kişi ve ortamları aslında hissederiz. Bazen bir ortama gireriz içerideki enerji bizi huzursuz eder ve ortamda durdukça ağırlaşır, yorulur, halsizleşiriz. Ortamı bir an önce terk etmek isteriz. Mekanda maruz kaldığımız enerjilerin çok farklı nitelikleri vardır. Bu enerjilerin bir kısmı ruh sağlığımızı etkilerken bir kısmı da fiziksel sağlımızı olumsuz yönde etkiler. Enerji bedenimizde alarm zilleri çalmaya başlar. Sağlıklı bir vücutta negatif enerji hakim olamaz. Ancak sorunlu bir bölge olursa negatif enerji üretmeye başlar. Evrensel enerji alanımız auramızdır. Enerji alanımız auramız güçlü olursa böyle ortamlar bize zarar vermez. Tam tersi girdiğimiz her ortamda etrafa ışık, sevgi ve huzur saçarız. Bu üst seviyeye geldiğimiz takdirde gelişmiş bilinç ve yüksek yaşam enerjisine sahip olmuş oluruz.

Kişinin Frekansı yükseldikçe yaşadığı olaylar olumlu ve pozitif yönde daha sağlıklı olmaya ve isteklerinin gerçekleşme hızı da  aynı orantıda daha da artmaya başlar. Bugün içinde bulunduğumuz çağda pek çok sır açığa çıkmıştır. Bu konularda pek çok bilimsel ve Spritüal çalışma mevcuttur. Her insan yeter ki enerjisel anlamda gelişim ve korunma istesin. Karar verdiği andan itibaren ruhsal veya psişik anlamda korunma ve enerjisini yükseltme uygulamalarını uzmanından öğrenip kolaylıkla uygulayabilir. Bu öğreti ve uygulamalar kişiye neler katar. Günün yorgunluğundan, stresten arındırır. Hormonâl dengeyi sağlar. Oluşmakta olan hastalığın önüne geçer. Mevcut hastalığın hızlıca iyileşmesini sağlar. Dinçleşme, yenilenme, gençleşme sağlar. Detoks etkisi yapar. Bağışıklık sistemini geliştirir. Psikolojik sorunları kaldırır. Öfke ve stres yönetiminin kontrolünü sağlar. Cinsel sorunların ortadan kalkmasını sağlar. Yorgunluk, tükenmişlik sendromu vb. daha birçok rahatsızlığımızın önüne geçer ve iyileşmesini sağlar.

Sağlıklı yaşam için önceliğimiz Yaşam enerjimizi, auramızı güçlendirmek. Ve bu yönde seçimler yapmak. Yaşam kalitenizin yükseldiği, enerjinizin en üst seviyede olduğu mucize ötesi bir hafta diliyorum.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Zeynep Asu Bardakcıoğlu Arşivi
SON YAZILAR