Zeynep Asu Bardakcıoğlu

Zeynep Asu Bardakcıoğlu

Hayatınızı değiştirin

Hayatınızı değiştirin

Hayatınızı değiştirin

Yaradanın nuruyla korunan en kutsal varlıklarız. Bunu fark edip var olan gücümüzü kullanabilmemizi sağlayan, frekansımızı ve enerjimizi dengeleyen çeşitli spritüal ve bilimsel uygulamalar var demiştim. Bu hafta sizlere, Access Bars uygulamasından bahsetmek istiyorum. Access Consciousness Amerika’da yaşayan Gary Douglas tarafından 1990'lı yılların başında keşfedilmiş, bilinçaltı temizlik ve yeniden yaratım bilimidir.

Access bars insan beyninde bulunan 32 adet bar noktasını harekete geçiren, orada birikmiş olan negatif elektronları temizleyen bir uygulamadır. Access Bars nedir? Sorusunun en güzel cevabı “yeniden doğmak ya da yeni bir hayata başlangıç” en güzel ifade şekli diyebilirim. Dünya’da bir çok ülkede uygulayıcılar, eğitmenler yetiştiren ve hızla yayılan bilimselliği kanıtlanmış en pratik frekans ve enerji dengeleyici araçlar setidir. 16 yılı aşkın süredir bir Nöro bilimadamı olarak çalışan Dr. Jeffrey L. Fannin, 3 farklı ölçüm yöntemi ile Bars uygulaması öncesi ve sonrası, beynin Duyusal bölgesini yöneten PZ (Parafacial) bölgesinin ve tüm beynin ölçümlerini yapıp, bunun sonrasındaki verileri paylaşmıştır.

Tespit edilen ilk bulgu; beyin dalgaları hızının, normal süreden 2 kat daha fazla süreye ulaştığı normal çalışma süresi içindeki renginin farklı, Bars sonrası ise farklı olduğu gözlemlenmiş ve tespit edilmiştir. Bu bulgu ise bize, Bars’ın, beyin dalgalarının çalışma frekansını değiştirdiğini anlatmaktadır. Son olarak, teknik ölçümlemelerde, PZ alanında görülen yoğun dalgaların, Bars sonrası kaybolduğu tespit edilmiştir. Access Bars uygulamasında başımızda bulunan barlar; farkındalık, yaşlanma önleyici, para kontrol yaratıcılık, neşe, hüzün, zaman, umutlar, hayaller, alan, iletişim, şifa, impland bandı vb. barlara kısa dokunuşlarda bulunarak ve kendisine has söylemleriyle seans uygulaması yapılmaktadır. Bu seanslar yaklaşık 60 dakika ile 1,5 saat arası sürmektedir. Bu enerjinin akışına göre değişim göstermektedir. Bazen rahatsızlığa göre veya  günlük koşuşturmacanın yarattığı stresten arınmak için kullanılan en etkili yöntemlerin başında geliyor. Bunun yanı sıra hayata geliş amacımıza farkındalık katan, tekamülümüzü tamamlarken, bize kolaylıklar sunan mükemmel  soru prosesleriyle  bize yeni alanlar açan çok kolay bir uygulama.

Kişi seans alabildiği gibi kendisine de kolaylıkla uygulayabildiği bir enerji çalışması. Doğru soru doğru cevapları getirir. Access Bars’ın bize asıl öğretmek istediği yargısız alanda kalıp kendi içimize dönmemiz ve isteklerimizle alakalı Evrene doğru soruları yönlendirmemiz ve cevapları Yaradan’a bırakmamız. Burası tevekkül noktası. Burada o kadar ince bir detay var ki; teslimiyet, yap çekil aradan, bırak yapsın Yaradan. Her anlamda, her uygulamada tek bir kaynak var. Evrenin ilahi akışında tüm uygulamalar. Yaradan’ın şifasına kanallık etmektedir. Eğer hayat bir soruysa ve bizim sorularımızla şekilleniyorsa, bu bize beraberinde kolaylık neşe ve ihtişamın kapılarını açar. Sonsuz olasılıklar kapısını açıyor. Hayata keyif ve şükür kısmından baktıran, şükrümüze şükür katan sadece bir seansla bile hayatımıza yeni açılımlar getiren mucizevi bir yöntem. Dünya’da hızla yayılan, dokunduğu her alana,her kişiye sihirli değnek dokunmuşçasına değişime götüren, şifa ve farkındalık katan gördüğüm en keyifli ve kolay bir uygulama. Access Bars’ın kurucusu Garry Douglas’ın dediği gibi “ En iyi ihtimalle hayatınız tamamen değişir, En kötü ihtimalle çok güzel bir masaj almış olursunuz…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Zeynep Asu Bardakcıoğlu Arşivi
SON YAZILAR