Zeynep Asu Bardakcıoğlu

Zeynep Asu Bardakcıoğlu

Geleceğe Reiki gönderebilirsiniz

Geleceğe Reiki gönderebilirsiniz

Geleceğe Reiki  gönderebilirsiniz

Reiki bir dine veya inanca bağlı değildir. Her dinden, her inançtan, her görüşten, her etnik yapıdan, her cinsiyetten, her yaştan insan tarafından kolayca öğrenilip uygulanabilir. Reiki bir frekans ve "Ruhsal Şifa Tekniği"dir. Rei "her yerde varolan", ki "ruhsal yaşam enerjisi" anlamına gelmektedir. Öncelikle kendi kendine tedavidir. Kişinin gücünü fark etmesini ve ele almasını sağlar. Basit bir yöntem olmasına rağmen oldukça derin etkiler yaratan tekniğin amacı, sadece fiziksel bedeni desteklemek değildir. Reiki, pozitif zihin yapısının gelişmesine de yardımcı olur. Dünyada en yaygın, kabul görmüş enerji ile doğal şifa yöntemlerinden biridir. Reiki enerjisi, olumlu, şefkatli, nazik, sevgi dolu, güçlü bir enerjidir. Sınırsız ve sonsuzdur, tükenmez. Zarar vermez. Herhangi bir yan etkisi yoktur. Güvenlidir. Manipüle edilemez, kendi zekâsı vardır. Bütünün hayrına çalışır. Reiki uygulayıcısı ister kendisine, ister bir başkasına Reiki uygulasın enerjisi azalmaz, aksine artar. Reiki kişinin vücut dengesini ve uyumunu korumasını sağlar. Mesela renkleri, kristalleri, çakraları, meditasyonu, farkındalığı, yogayı Reiki ile birleştirebilirsiniz. Geleceğe Reiki gönderebilirsiniz. Örneğin; bir ay sonra bir sınavın, bir toplantın, ya da çok önem verdiğin bir görüşmen var. O tarihe enerji gönderebilirsiniz. Bu gönderdiğiniz enerji o tarih ve saat geldiğinde otomatik olarak akmaya başlayacak ve seni destekleyecektir.

Bir ilişkinin düzelmesi için o kişiye Reiki gönderebilirsin. Psikolojik rahatsızlıklarda, fobilerde ve depresyonda olumlu sonuçlar verir. Uykusuzluk, bitkinlik ve isteksizlik gibi sorunlarınızın çözülmesine yardım eder. Çakra, Sanskritçe’de tekerlek anlamına gelir, ateş çarkı da denir. Çakraların içerdikleri yetenekleri hayatımızda kullanmak için amaç; her çakradan yayılan enerjinin farkına varmak ve gerektiğinde o çakra üzerinde çalışmaktır. Reiki çakra temizliği ve çakra dengelemede de etkili sonuçlar verir. Kişi inansın yada inanmasın enerji aktifleşir. Stresi azaltır. Gevşetir, duygu ve düşünceleri dengeler, uykuyu düzenler, yaşam enerjisini  ve sevme kapasitesini arttırır. Akut ya da kronik rahatsızlıkları iyileştirir, tek başına kişisel ve spiritüel gelişim için kullanılabilir. Bağışıklık sistemini güçlendirir, hafıza, öğrenme ve zihinsel netliği arttırır, bedenin doğal iyileşme sürecini aktive eder.  Duygusal yaraları ve özel İlişkilerinizi iyileştirir, derinleştirir, güçlendirir. Bedensel, zihinsel ve ruhsal düzeyde şifa verir. Fakat bu doktora gitmeyeceğiniz  anlamına gelmesin. Hiç bir spiritüel uygulama başlı başına tedavi yerine geçmez. Teşhis konduktan sonra tedavinize ek olarak alacağınız destek seanslar olabilir.

Hiç bir şey sadece iyi ya da kötü değildir: düşünce onu iyi ya da kötü yapar.

Kabullenme, hayatınızı değiştirmek için uygulayacağınız reçetenin bir unsurudur. Hastalığı kabul ettiğiniz gibi iyileşme enerjisinin de içiniz de olduğunu ve siz kabul ettiğiniz anda harekete geçeceğini unutmayın... Bu uygulamaların adı ve uygulanabilirliği değişiklik  gösterebilir. Fakat kaynak enerji sizsiniz...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Zeynep Asu Bardakcıoğlu Arşivi
SON YAZILAR