Şule Taşkıran

Şule Taşkıran

Kendin Olarak Kalabilmek

Kendin Olarak Kalabilmek

Merhaba, Sevgili Okurlarım uzun süredir ayrı kaldık ve ben sizlere yazmayı gerçekten çok özledim hayat bu bazen ayrı kalınıyor kimi sevdiklerinden ,kimi ailesinden kimi yuvasından kimi en sevdiği yerinden bende okurlarımdan ayrı kaldım bir süre .ama şimdi birlikteyiz ve her ne olursa olsun hayat herkes için akıp gidiyor .Hadi başlayalım yazımıza ne dersiniz ?

Seni diğerlerinden farksız yapmaya bütün gücüyle gece gündüz çalışan bir dünyada kendin olarak kalabilmek dünyanın en zor savaşını vermek demektir Bu savaş bir başladı mı artık hiç bitmez....Çok önemli konulardan biride niyettir ben kendim ide iyi edeceğim çevremi de diyebilmeli ve insan buna göre yola çıkmalıdır Yani dini olarak değil psikolojik olarak da niyet ön plandadır önce NİYET.....Bence bu konuya bakış açışı çok önemlidir her konuda Hayır diyebilme kabiliyeti olması gerekir .Tabi ki geleceğimizi de düşünmeliyiz ve geleceğimizin anahtarı çocuklarımızın elinde ama çocukların anahtarı da çevrede .Sağlıklı bir gelecek için hepimize sorumluluklar düşüyor.

Peki Güçlü olmak nedir? Yaşam iplerinin elinde olması bir insanı güçlü yapan bir faktördür. Bunun tam ters ide Güçsüz insandır .Yani başkalarının düşüncelerinin esiri olmuş kişidir. Gücün kaynağı asla korku değildir Sevgidir .korkudan kaynaklı bir duygu sana öncelikle samimi gelmez yapaydır sana yapay gelen bir şey ile kimseye fayda sağlayamazsın en başta da kendine.....

Sorumluluk kavramından da yine benim açımdan çok önemlidir Sorumluluk almayan insan başarılı olamaz bir savaşçı önce karar alır sonra kararlarının gereklerini sırayla uygular yani önce düşün sonra uygula .Bu şekilde verilen kararlar dan asla pişmanlığa ve hüzne götürmez.

Ölümün varlığını bilen kişi asla hayatını boşa harcamaz hayat bir andır o da Şuan dır. Herzaman hareket halinde olmalıyız ve bu hareketimiz daima daha ileriye doğru olmalı çünkü geçmiş sadece ders almak için vardır takılı kalmak için değil ..

sevgiyle kalın.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Şule Taşkıran Arşivi

Mucize

29 Haziran 2024 Cumartesi 00:03

Terapi

22 Haziran 2024 Cumartesi 00:15