Mustafa Ekmekcioğlu

Mustafa Ekmekcioğlu

Yeter!

Yeter!

Daha henüz İstanbul Beşiktaş’daki hain ve kalleş saldırının acısı taze iken terör,  dün  sabah da Kayseri’de ülkemizin  güvenliği için şerefli görevlerini ifa eden askerlerimizi hedef aldı. Hafta izni için halk otobüsüne binerek çarşı iznine çıkan askerlerimiz kalleşce bir saldırıya uğradı.

Bu alçaklığa lanet okumak artık acılarımızı hafifletemiyor. Ülkemizde kaos ortamı yaratmak isteyen teröre inat her saldırı kenetlenmemizi güçlendiriyor öfkemizi artırıyor. Bu terör  pisliğini  görmezden gelenler, kendilerini çok daha net, çok daha açıkça belli ediyorlar.

 

Biz birbirini ve ülkesini seven, canını öne koymaktan çekinmeyen bir halkız. Şerefsiz ve korkak katiller, güzel ülkemizin huzurunu bozamayacak. Onların bu çaresizliği, vahşi yüreklerde öfkeyle karışık bir korkuya dönüşecek.

 

Şunu ifade etmek istiyorum ki ülkemizin başına gelen bu olay hepimizi derinden üzmüştür. Bu ülkemizin birliğine ve beraberliğine kasttır.  Bu alçak terör saldırları bizim kararlılığımızı zirveye taşımaktadır. Türkiye'de terör bitecek ve millet olarak biz  bunda kararlıyız.

 

Herkes bilmeli ki bizim öfkemiz daha büyük. Gencecik canlarımızı gözünü kırpmadan katleden bu zihniyetle yılmadan mücadeleye devam edeceğiz. Tüm dünya şahittir ki; Türk milleti mücadelelerinden hep galip çıkmıştır.

 Terörün istediği kaos oluşturmaktır buna müsaade etmeyeceğiz. Teröristleri sevindirmeye hiç niyetimiz yok. Terörün amacı milletimizin canını sıkmak. Daha 15 Temmuz'dan ders almamışlar. Terör insanlık suçudur. İnsanlığı öldürmektedir. Terör örgütü şunu bilmelidir ki Çanakkale ruhu tam anlamıyla vardır. Bu olaylar milletimizin terörle mücadele gücümüzü azaltmaz aksine arttırır.

 

Büyük Türk Milleti olarak bu mücadelenin neferi olmaktan her zaman gurur duyduk, duymaya da devam edeceğiz.Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde teröre karşı yapılan milli seferberliğe gönülden katılıyoruz.  Şehit evlatlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılarımıza şifa diliyoruz. Milletimizin başı sağolsun.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mustafa Ekmekcioğlu Arşivi
SON YAZILAR