Mustafa Ekmekcioğlu

Mustafa Ekmekcioğlu

Yeni sistemle yeni hedeflere

Yeni sistemle yeni hedeflere

24 Haziran erken genel seçimin tamamlanması ile birlikte belirsizliğin ortadan kalktığı ülkemiz, 2023 hedefine yeni bir sistemle devam edecektir. Seçimi kazanan Cumhurbaşkanı  Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı yeni kabinenin  çalışmalarıyla ekonomik göstergelerde kısa sürede olumlu etkiler getireceğine inanıyorum.

Yeni sistemin yeni  kabinenin alanlarında uzman, iş dünyasına katkılar sağlayacak, yatırımların önünü açarak güçlü Türkiye için çalışacak isimlerden oluştuğu konusunda herkes hemfikir. Geçen yıl dünyanın en hızlı büyüyen ülkeleri arasında yer alan Türkiye’nin, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile birlikte oluşturulan yeni kabine ile büyümesini  daha büyük bir kararla sürdüreceğine hepimiz inanıyoruz.

Yeni kabinede bulunan ehliyetli ve liyakat sahibi bakanlar ile  dış güçlerin etkisiyle bu yıl yaşadığımız ekonomideki olumsuz tablonun 2018’in ikinci yarısında iyileştirilip, 2019’a daha güvenle gireceğine inandığımız  ülkemiz, yeni yılda da büyümeyi sürdürecek, 2023’ün güçlü Türkiye’si için başarılı bir süreç geçirilecektir.

Seçim bir yarıştır. Her yarışın bir kazananı ve kaybedeni olacaktır. Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanlığı’nı kazandığı 24 Haziran 2018 seçiminde asıl kazanan Türkiye olmuştur. Bürokrasiyi ortadan kaldıracak, hızlı kararların alınıp, ülkemizin hızlı büyümesini sağlayacak bir yapının olacağına inandığımız Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ve yeni kabinemiz, ülkemize ve milletimize hayırlı olsun. Vatandaşlar olarak  bizler de kentimiz ve ülkemiz için çalışacak, yeni yatırımlarla ülkemiz refahı ve aydınlık geleceği için canla başla çalışacağız.

Artık yürürlüğe giren yeni sistemle bakanlar sayısı azaltılırken aynı zamanda ülkemizin önünü tıkayan bürokrasiye de son verilmiştir. Artık milletvekilleri sadece yasama için çalışacak ülkemize ve kentine ne gibi yatırım ve projeler yapabilirim diye düşünecek. Artık vatandaş milletvekillerini yaptıkları çalışmalar ile tanıyacak ve yeniden seçip seçmeyeceğine bunlara göre karar verecek.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mustafa Ekmekcioğlu Arşivi
SON YAZILAR