Mustafa Ekmekcioğlu

Mustafa Ekmekcioğlu

Öztürk, Kütükçü ve Çevik’e başarılar

Öztürk, Kütükçü ve Çevik’e başarılar

Konya Ticaret Odası, Konya Sanayi Odası ve Konya Ticaret Borsasında seçimler sona erdi. Konya Ticaret Odası Başkanı Selçuk Öztürk, Konya Sanayi Odası Başkanı Memiş Kütükçü ve Konya Ticaret Borsası Başkanı Hüseyin  Çevik güven tazeleyerek yeni bir döneme girdiler. Her üçünü de tebrik ederek sözlerime başlamak istiyorum.

Sivil Toplum Örgütleri toplumu yönlendiren, bilgilendiren ve hizmet veren kurumlar olarak demokrasinin vazgeçilmez kurumlarıdır. Temsil ettikleri iş kollarının daha ileriye gitmesi için çalışmak  ve mevcut olan sorunları çözmek için görev yaparlar. Her üç güzide kurumumuzda Konya’da başarılı işlere imza atmış sivil toplum örgütleridir.

Seçimlerin ardından artık hizmet zamanıdır. Konya’mızı Yeni Türkiye’nin 2023 yılına hazırlanması, tarım, sanayi ve ticarette ileriye doğru hamleler yapması için çok çalışmalıyız. Bütün bunları yaparken de sivil toplum örgütlerinin ateşleyici ve geleceğe dönük çalışmaları hepimize örnek olmalıdır.

Sivil  toplum örgütleri  kısa, orta ve uzun vadede yeni ve ileriye dönük projeler ile Konya’mızın gelişmişliğine katkıda bulunmalı, proje ve çalışmaları ile temsil ettikleri iş kollarına katkıda bulunmalıdır. Bütün bunları yaparken de Konyalıların katkısını ve yardımlarını unutmamalıdır.

Sadece temsil ettikleri işkollarını gelişmesi ile sınırlı kalmayacak projelerde, Konya’nın da gelişmesi göz önüne alınmalıdır. Konya geliştikçe iş kolları da gelişecektir. Bu tür gelişmeler birbirine paralel olarak ilerlemeli ve sonuçta kazanan Konya olmalıdır.

Son yıllarda gözle görülür ilerleme kaydeden Konya’da hiç şüphe yok ki sivil toplum örgütlerinin de katkıları vardır. KTO, KSO ve KTB bu örgütlerin başında gelmektedir. Binlerce üyeye sahip bu üç büyük sivil toplum örgütlerimiz, bundan önce olduğu gibi bundan sonra da Konya’nın ve Konyalıların gelişmesine büyük katkıları olacaktır.

Bir kere daha KTO Başkanı Selçuk Öztürk, KSO Başkanı Memiş Kütükçü ve KTB Başkanı Hüseyin Çevik’i tebrik eder, başarılı çalışmalarının devamını dilerim. Bu üç güzide sivil toplum örgütümüzün çalışmalarını hep birlikte takip etmeye devam edeceğiz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mustafa Ekmekcioğlu Arşivi
SON YAZILAR