Mustafa Ekmekcioğlu

Mustafa Ekmekcioğlu

MHP, Devletten yana

MHP, Devletten yana

15 Temmuz hain darbe girişiminin ardından yapılan her türlü provokasyona rağmen MHP lideri Devlet Bahçeli’nin memleket şartları defalarca müsait olmasına rağmen gençlerini içerde tutması ve alet olmamaları konusundaki uyarılarına milletçe hayran olmamak elde değil.

Hain darbe girişiminin ardından alevlenen milliyetçilik duygularının gençleri fazlası ile sarmasına rağmen, Bahçeli’nin aklı selim uyarısı ile olaylara karışmayan MHP ve ülkücü gençlik takdirlerin en büyüğünü hak ediyor.

Bundan önce yaşanan gezi olayları benzerini hayata geçirmek isteyen içimizdeki hainlere rağmen dik duruş sergileyen Devlet Bahçeli,  gençlerinin ve teşkilatlarının demokrasi nöbetlerine katılması konusunda da hayırlı bir destekte bulunmuştu

MHP’nin Anadolu’da bulunan  teşkilatları demokrasi nöbetlerinde en ön saflarda yer almış, vatan, millet ve bayrak için her şeyi yapmaya hazır olduklarını da göstermiştir. Devlet Bahçeli gezi olaylarında sokaklara inmeyerek, 15 Temmuz hain darbe girişimi sırasında da sokaklardan çıkmayarak tavrını her zaman olduğu gibi devletten yana koymuştur.

Son yaşanan olaylarda göstermiştir ki, Devlet Bahçeli “önce devlet sonra partim” ilkesi içerisinde hareket etmektedir.Son birkaç günde cumhurbaşkanı ve Başbakanın açıklamalarına şöyle bir dikkatlice bakın. “Bunu MHP ile birlikte yapacağız” ifadelerine çok rastlayacaksınız.

Türk siyasi tarihinde belki de bundan sonra görülmeyecek büyük ve anlamlı bir konsensus ile Ak Parti ve MHP sadece devlet için çalışmalar yapmaktadır.Bahçeli’nin devletten yana olan tavırları FETÖ medyası tarafından manipüle edilerek MHP tabanına başka türlü yansıtılmaya çalışılsa da vatandaşta artık gerçekleri görmektedir.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mustafa Ekmekcioğlu Arşivi
SON YAZILAR