Mustafa Ekmekcioğlu

Mustafa Ekmekcioğlu

MEDAŞ çağrı merkezi hayırlı olsun

MEDAŞ çağrı merkezi hayırlı olsun

Hükümetin en genç bakanlarından biri olan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak açılış ve ikili görüşmeler için Konya’daydı. Elektrik dağıtım Şirketi MEDAŞ ve Sakarya EDAŞ çağrı merkezinin de açılışını yaptı.

 

Bakan Albayrak’ın  her zaman halkın yanında yer alan bir bakan olarak yıldızı günden güne parlamaktadır. Elektrik dağıtım şirketlerinin yokuşa sürdüğü bir çok konuda vatandaşın yanında yer alarak halkımızın haklı takdirini kazanmaktadır.

 

Günümüz dünyasının en büyük konularından biri olan enerji, genç bakan sayesinde günden güne yerine oturmaktadır. Hükümet programında enerji ve enerji ürünleri gelişimi için milyonlarca liralık yatırımlar yapılmaktadır. Konya- Karapınar bölgesi de enerji bölgesi olarak şu anda bütün dünyanın dikkatini çekmektedir.

 

Bakan Albayrak, Karapınar’daki yatırımların Türkiye’nin ileriye dönük enerji ihtiyacı için çok gerekli olduğunun altını çizerek, yatırımların ve projelerin takipçisi olacağının da altını çizdi.

 

Dağıtım şirketleri ile halkın her zaman iç içe olması ve çağrı merkezleri aracılığıyla bu birlikteliği gerçekleştirmek istediklerini söyleyen Bakan Albayrak, çağrı merkezlerine büyük önem verdiklerini de ifade etti. Dağıtım şirketlerine de gözdağı veren Albayrak, danışmanları vasıtasıyla çağrı hizmetlerini aradıklarını da söyledi.

 

Çağrı şirketlerinin vatandaşa ne kadar çabuk dönerse ve işlerini ne kadar kısa zamanda bitirirse o kadar başarılı olacaklarını, müşteri memnuniyetinin dağıtım şirketleri bakımından önemini de söyleyen Bakan Albayrak, Konya’da açılan çağrı merkezinin de bu anlamda büyük önem taşıdığını da ifade etti.

 

MEDAŞ ve Sakarya EDAŞ çağrı merkezinin en son teknoloji ile donatıldığı, personellerinin her birinin titiz bir eğitimde geçtiğini ifade eden MEDAŞ yetkilileri, artık çağrı merkezini arayan müşterilerin 15 ile 30 saniye arasında cevap alacaklarını ve 7 gün 24 saat hizmet vereceklerini söylediler.

 

Yeni açılan çağrı merkezinin hayırlı olmasını diler,  başta MEDAŞ Genel Müdürü Erol Uçmazbaş ve Genel Müdür Yardımcısı Eyüp Erdoğan olmak üzere emeği geçen bütün MEDAŞ çalışanlarına teşekkür ederim.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mustafa Ekmekcioğlu Arşivi
SON YAZILAR