Mustafa Ekmekcioğlu

Mustafa Ekmekcioğlu

Kudüs ümmetin onurudur

Kudüs ümmetin onurudur

ABD’nin Kudüs’ü İsrail’in başkenti olarak tanımasının ardından İslam aleminde büyük infialler meydana geldi. Dünyanın dört bir tarafından Müslümanlar alınan ku kararı tepki için meydanlara çıktılar, İsrail ve ABD’ye kin kustular.

Aslında ABD yönetimi  aldığı bu kararla sadece Müslümanların değil insanlığın yok sayıldığını göstermiş oldu. Bu karar bir haçlı tahriki ve siyonist zulmüdür. Kudüs bizim onurumuzdur. Kudüs bizim ortak davamızdır. Kudüs bizim vazgeçilmez bir kavgamızdır. ABD yönetiminin bu sorumsuz ve hukuksuz kararını asla kabul etmiyoruz ve şiddetle tel’in ediyoruz.

İşgalci İsrail ve emperyalist ABD’nin Kudüs üzerindeki alçak emellerinin asla kabul edilebilir bir yanı yoktur. Bugün sadece bizim değil, tüm İslam dünyasının kırmızı çizgisi olarak ifade edilmesi gereken Kudüs üzerinden, haç ile hilalin kavgası tekrar gün yüzüne çıkartılmıştır.

Sözde dost görünen ABD’nin gerçek yüzü, çok geçmeden yeniden gün ışığında kendisini göstermiştir. Bu dava sadece Filistin’in davası değildir. Bu dava ezelden başlayıp ebede kadar sürecek olan hakkın davasıdır. Olası bir işgal hareketinde, kızıl deniz Firavuna nasıl mezar olduysa, Kudüs’te işgalci İsrail ve işbirlikçilerine mezar olacaktır.

Biz Müslüman Türkler  her zaman ve her şartlar altında haçın karşısında, Hilalin gölgesinde olacağız. Şurası hiçbir zaman unutulmamalıdır ki, Kudüs Müslümanların vazgeçilmezidir.

ABD tarafından bütün uyarılara rağmen yok hükmünde olan bir karar alınmış ve en hassas alanımıza dokunulmuştur. Kudüs meselesi bundan sonra dokunanları yakacak ve yaptıklarına pişman edecektir. Ülkemizin, İslam dünyasının ve dünyanın, insanlığını yitirmemiş her ferdini Kudüs ortak paydasında buluşmaya davet ediyoruz. Kudüs işgalcilerin ve emperyalistlerin değil, bizimdir.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mustafa Ekmekcioğlu Arşivi
SON YAZILAR