Mustafa Ekmekcioğlu

Mustafa Ekmekcioğlu

İslam alemi uyanmalıdır

İslam alemi uyanmalıdır

Müslümanların ortak değeri ve ilk kıblesi Mescid-i Aksa’ya ev sahipliği yapan Kudüs,  Dünya Siyonizmi'nin binlerce yıllık planları doğrultusunda bir kez daha Siyonist İsrail’in tehdidi  ve tecavüzü ile karşı karşıya kalmıştır.

ABD Başkanı Donald Trump’ın daha seçildiği ilk günlerde açıkladığı Kudüs’ün İsrail’in başkenti olarak ilan edilmesi süreci bugün resmi olarak tüm dünyaya duyuruldu. ABD Büyükelçiliği’nin Kudüs’e taşınması emrini veren Trump, kendisini adaylık ve seçim

sürecinde Yahudi damadı Jared Kushner üzerinden destekleyen Siyonist Lobilere olan borcunu böylece ödemiş oldu.

Şimdiye kadar gerek BM ve gerekse AB tarafından Filistinli müslümanların mücadelesine verilen cılız ve sadece sözlü destekler, Türkiye'de ve  İslam ülkelerindeki bir kısım yöneticilerin üzerlerine düşen sorumlulukları yerine getirmemesi, Israil'le  kurulan stratejik ortaklıklar, ABD’ile yapılan küresel anlaşmalar, Dünya Siyonizminin kurduğu G-20, NATO, BM, AB ile ilişkiler uğruna temel değerlerin görmezden gelinmesi bu günü hazırlayan, bu kararın alınması cesaretini oluşturan, bu pervasızlığı ortaya çıkaran başlıca sebeplerdir.

Alınan bu karar elbette ki bizim için yok hükmündedir. Türkiye’nin dönem başkanı olarak İİT İstanbul’da toplaması ve ardından da Doğu Kudüs’ü Filistin Devletinin başkenti olarak ilan etmesi, Trump’ın imzaladığı kararı İslam aleminin yırtıp attığı anlamına gelmektedir.

Bizler asil olarak "Büyük Israil" yolunda atılan bir adım olan  ABD Başkanı Trump’ın bu  haksız ve hukuksuz kararı tanımadığımızı, tanımayacağımızı, Kudüs'ü ve Mescidi Aksa'yı yahudilerin pençesinden kurtarmak için, Büyük İsrail planının hedefe ulaşmasını önlemek için, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da  en kararlı bir şekilde mücadelemize devam edeceğimizi tüm dünyaya ilan etmiş olduk.

Bir milyar 700 milyon nüfusa sahip İslam alemi, artık bölünmüşlüğü ve parçalanmışlığa karşı mücadele ederek bir ve diri olmak zorundadır. Haçlı zihniyetinin yeniden başlatıldığı günümüzde aklımızı başımıza almamız zamanı gelmiştir.Şimdi Kudüs ile başlayan hain plan daha sonra diğer mukaddes beldelerimize uzanmadan İslam alemi uyanmalıdır.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mustafa Ekmekcioğlu Arşivi
SON YAZILAR