Mustafa Ekmekcioğlu

Mustafa Ekmekcioğlu

'Hedefimiz gönül kazanmak'

'Hedefimiz gönül kazanmak'

31 Mart yerel seçimlerde Ak Parti’den Selçuklu Belediye Başkan adayı olan mevcut başkan Ahmet Pekyatırmacı, Ak Parti Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Hakan Özer ve beraberindeki partililer gazetemize nezaket ziyaretinde bulundu.

Ak Parti Selçuklu Belediye Başkan adayı ve mevcut başkan Ahmet Pekyatırmacı  31 Mart yerel seçim çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini söyledi. Her gittiği yerde gönülleri fetheden ve sevgiyle karşılanan Ak Parti Selçuklu Belediye Başkan adayı Pekyatırmacı, göreve geldiklerinde ilk hedeflerinin istisnasız tüm fertleriyle önce milletimizin gönlünü kazanmak olduğunu söyledi.

Gündüz çarşı, pazar sokak sokak, kapı kapı, ev ev dolaşarak hemen herkesin gönlünü fetheden AK Parti Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı, gece de ev toplantılarına katılıp, geç saatlere kadar  vatandaşlarımızla bir araya gelerek fikir alış verişinde bulunuyor, varsa sorunları,talepleri ve önerilerini dinlediklerini söyleyerek 31 Mart seçimlerinde mümkün olan en çok ayu almak istediklerini ifade etti.

Pekyatırmacı, “hedefimiz istisnasız tüm fertleriyle önce milletimizin gönlünü kazanmak, ardından sandıkta oyunu almaktır .31 Mart seçimleri sürecinde milletimizin her bir ferdine ulaşıp kendimizi ifade etme çalışıyoruz. Görüyoruz ki, onlar bizi tanıyor ve seviyor. Bu durum da bizi sevindiriyor ve gelecek için umutlandırıyor. Seçim gecesi zaferi milletimizle paylaşacağız inşaallah. Sonrasında da yeni bir heyecanla daha çok çalışacağız. Dünyayı ve hayatımızı nasıl idrak ediyorsak, yaşadığımız şehrimize de öyle şekil veririz. Onun için önce varsa kendi yanlışlarımızı düzelteceğiz, en önemlisi de her işimizi istişareler sonucunda AK Partili Belediye Başkanı olarak, halka hizmeti Hakk’a hizmet bilerek hizmetlerimizi gerçekleştireceğiz” dedi.

Bilindiği gibi, Uğur İbrahim Altay’ın Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığına getirilmesinin ardından Selçuklu Belediye Başkanlığı görevine getirilen Ahmet Pekyatıtmacı, özellikle Selçuklu ilçesine yapılan yatırımların sadece Selçuklu ilçesinin değil, Konya’nın hatta bölgenin çehresini değiştirdiğini de özellikle ifade etti.

Ak Parti Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Hakan Özer ve ilçe teşkilatı ile uyumlu ve ahenkli bir çalışma içerisinde olduklarını da söyleyen Ahmet Pekyatırmacı, Cumhur ittifakı ile Konya’nın hem büyükşehir belediye başkanlığını ve hem de 31 ilçesinin tamamını alacaklarını söyleyerek, gönül belediyeciliğini bütün Konya sathına yaymayı amaçladıklarını da dile getirdi.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mustafa Ekmekcioğlu Arşivi
SON YAZILAR