Mustafa Ekmekcioğlu

Mustafa Ekmekcioğlu

Başaramayacaklar

Başaramayacaklar

Ülkemiz top yekün milli bir seferberlik için hareketlenmiş durumda. Özellikle terör, ekonomik ve siyasal alanda yürütülmekte olan milli seferberlik, birlik ve beraberliğimizi bozmadığımız takdirde mutlaka başarıya ulaşacaktır.

 

Yıllardır terörle mücadele eden ve bu uğurda milyarlarca lira harcayan ülkemiz içimizdeki ve dışımızdaki hainlere karşı milli bir seferberlik ilan etti. Kahraman emniyet güçlerimiz teröristlere ve onların işbirlikçilerine karşı büyük mücadeleler vermektedir.

 

Sınır ötesinde yuvalanan şer güçlerine karşıda yürütülmekte olan “Fırat Kalkanı” harekatı ile binlerce terörist layıklarına kavuştu. Suriye de karşımıza DAEŞ, PYD-PKK çıkmaya devam ediyor. Bunlar batının bölgedeki proje örgütleri. Türkiye ile baş edemeyeceklerini anlayan batılı emperyalistler bu terör örgütlerini güçlendirerek üzerimize salmaktadır.

 

DAEŞ diye bir örgütü kuran ve besleyen batılı güçler, daha sonra DAEŞ terör örgütünü kullanarak batı medyası kendi kamuoyuna onu İslam’la özdeşleştirip büyük gösterdi. Kendi halkını DAEŞ üzerinden korkutarak İslam’ı yıkma planlarını devreye soktu.

 

 

Ancak  Türkiye Fırat Kalkanı harekatıyla DAEŞ’i bölgeden yok etmeye  başlayınca medya balonu ve ‘İslam eşittir terör’ algısı kan kaybetmeye başladı. Çünkü Batı kamuoyunda Türkiye de bir İslam devletidir. DAEŞ İslam adının arkasına saklanan kanlı bir örgüt olduğunu göstermiş oldu. DAEŞ terör örgütüne en büyük darbeyi yine Türkiye vurmuş oldu.

 

 

İslamofobi balonu böylece en kısa zamanda patlayan batı şimdi bu sıkıntının telafisi için yeni propagandalar üretiyor. Amaçları sadece İslam düşmanlığı olanlar son yıllarda atılım yapan ve dünyaya karşı dik duran Türkiye’ye yeni oyunlar tezgahlamaya çalıştılar.

 

FETÖ terör örgütünün hain saldırısı sonucu düşürülen Rus uçağının ardından Rusya ile aramızı açacak kumpaslar kurdular. Suikastlar denediler. Ancak Türkiye ve Rusya’nın sağduyusu ile bunu da başaramadılar.

 

Türkiye her alanda ve her konuda birlik ve beraberliğini koruduğu süre içerisinde bizi yenmeyi beceremeyecekler. Yapılan atılımlar ve dev projeler ile hemen her alanda atağa geçen Türkiye, batılı güçlerin korkulu rüyası olmaya devam edecek.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mustafa Ekmekcioğlu Arşivi
SON YAZILAR