Mustafa Ekmekcioğlu

Mustafa Ekmekcioğlu

Amaçları kaos yaratmak

Amaçları kaos yaratmak

Son günlerde artan şehit cenazelerinden biri daha dün Akşehir’de toprağa verildi. Yine acı, yine hüsran, yine kızgınlık ve yine öfke. Vatandaş yine bir vatan evladını dualarla ve tekbirlerle toprağa verdi.

 

Artık bıçak kemiğe dayandı denilen yerdeyiz. Herkes terörden ve terörün yarattığı ortamdan sıkılmaya başladı. Terör, yurt içi ve yurt dışı destekçileri tarafından beslenerek Devletin üzerine saldırmaya çalışmaktadır.

 

Güneydoğu’da yapılmakta olan operasyonlarla adeta büyük bir yıkım yaşayan kalleş terör bu seferde şehirlerde eylem yaparak sesini duyurmaya çalışmaktadır. Mesela  Ankara saldırısı, tek başına PKK’nın, YPG’nin, DHKP-C’nin yapabileceği bir terör olayı değildir.

 

Bu terör hareketi yapılması ve planlaması açısından bu örgütlerin boyunu aşacak kapasitededir. Ankara saldırısı devlete karşı duruşun bir göstergesidir. Kahraman güvenlik güçlerinden darbe üzerine darbe alan hain terör, varlığını ispatlamaya çalışmaktadır.

 

Bu memleketin ekmeğini yiyen ama her bulduğu fırsatta kalleşçe, alçakça ve haince terör olayları yaratmaya çalışanların amacı vatandaşlar üzerinde kaos yaratmaktır. Ancak büyük Türk Milleti bu oyuna gelmeyecektir.

 

Vatandaşlar kahraman emniyet güçlerine,  askerine ve güvenlikle ilgili birimlere gerekli desteği her zaman hem de artarak verecektir. Birlik ve beraberliğimize darbe vurmaya çalışan hain terör her zaman olduğu gibi yine amacına ulaşamayacaktır.

 

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mustafa Ekmekcioğlu Arşivi
SON YAZILAR