Atamayana atarlar…
Süper ligde iyi bir seri yakalayan Tümosan Konyaspor deplasmanda Antalyaspor’a yenilmekten kurtulamadı.
Sayısız gol fırsatlarından yararlanamayan Yeşil-Beyaz’lılar Antalya’dan en azından bir puanla dönmüş olsaydı küme düşme korkusundan tamamen kurtulmuş olacaktı.
Karşılaşmanın ilk yarısında Kramer’in ayağından bir penaltı atışından faydalanamayan Tümosan Konyaspor’da; Yusuf Erdoğan’ın gol pozisyonlarını hovardaca harcaması yenilginin en önemli etkenlerindendi.
Uzun bir süredir kaleyi koruyan Deniz Ertaş’ın yerine kalede Slovik’in yer alması tüm izleyenleri şaşırttı desek doğru olur her halde.
Karşılaşmanın ilk yarısında Bünyamin Balcı’nın Yusuf Erdoğan’a yaptığı faul kesinlikle kırmızı kart ile cezalandırılmalıydı.
Hadi bu pozisyonda kırmızı kartı gösteremedin hemen ekabinde Bünyamin’in ayağa basma pozisyonunu da görmezden gelen orta hakem Cihan Aydın acaba vicdanın rahat mı merak ediyorum.
Ya bir hakem bu kadar mı Konya düşmanı olur anlam veremiyorum. Antalyaspor’lu oyuncu ceza alanı içerisinde topu bariz eliyle oynuyor adam penaltı vermemek için adeta direniyor.
Allahtan var hakemi sayesinde penaltıyı kazandık.
Ama ne çare Kramer’in daha topa gelişinden anladım penaltının kaçacağını. Benim gibi seyreden herkes bu penaltının kaçacağı kanaatine varmıştır her halde.
Birde kardeşim karşılaşmanın son saniyeleri Tümosan Konyaspor baskısını artırmış arka arkaya korner atışları yapıyor. En son top yine kornere çıktı ne hikmetse Cihan Aydın efendi korneri attırmadan maçı bitirdi.
Bu maçtan sonra acaba maçın orta hakemi Cihan Aydın kendini sorguladı mı ki!
Karşılaşma sonunda gece yatağına girdiğinde başını yastığa koyduğunda vicdanı rahat mıydı acaba!
Süper ligde 34. Haftaya girilirken iyi bir trend yakalayan Yeşil-Beyaz’lılar 43 puanın verdiği rahatlıkla Antalyaspor karşısına çıktı desek doğru olur her halde.
Zorlu karşılaşma öncesinde 40 puanı bulunan Akdeniz ekibi bu maçı mutlaka kazanması gerekiyordu ve kazandı da.
Arka arkaya alınan başarılı sonuçlar biraz bizim performansımızı düşürmüş.
Daha çok gol pozisyonu bulan taraf biz olmamıza rağmen golü Antalyaspor buldu.
Ne demişler atamayana atarlar…
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.