Prof.Dr. Mahmut TEKİN

Prof.Dr. Mahmut TEKİN

ERDOĞAN İLE DERTLERİ NE!

ERDOĞAN İLE DERTLERİ NE!

Şu an Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a uluslar arası operasyon çekememelerinin tek nedeni ne biliyor musunuz? Belki basit gelecek ama bizim oylarımız. Yani halkın O'nu oylarıyla iktidar yapması. Milletin arkasında durması.

Dikkat edin, sık sık yabancı medyada Erdoğan'ın savaş suçu işlediği, teröre destek verdiği, halkına zulm ettiği, diktatör olduğu gibi saçmalıklar yayınlanıyor. Bunların hepsi bir hazırlığın parçası.

Geçen hafta ünlü Alman Dergisi Der Spiegel'de "Midas Operasyonu" başlıklı uzun bir makale yayımlandı. Reza Zarrab ve Halk Bankasıyöneticileri üzerinden yapılacak operasyonun Erdoğan'a uzanacağını yazdılar. Amerika Zarrab'ı boşuna mı elinde tutuyor? Tabi ki hayır. Erdoğan'ın zayıfladığını, arkasındaki halk desteğinin bittiğini, iktidardan indiğini gördükleri anda başta CHP ve HDP olmak üzere içerdeki işbirlikçileriyle birlikte düğmeye basacaklar. Savaş suçlusu ilan edip Mursi gibi, Allah korusun, tulum giydirip yargılatacaklar.

Tabi ki dertleri Erdoğan değil. O'nun şahsında dik duran, oyun bozan Türkiye. Erdoğan ve O'nun gibileri istemiyorlar. Ondan sonra da O'nun gibilerin gelmemesi için herşeyi yapacaklar. Bunun için de "bakın Erdoğan'ın başına ne geldi?" deyip ardından gidecekleri ve milleti de sindirecekler.

Erdoğan'ın sık sık "beni milletimden başka kimse anlamadı. Yalnız olduğumu biliyorum. Hakkın ve halkın desteği bana yeter" ifadelerini neden kullandığını sanıyorsunuz?

Attığınız oyların ne kadar değerli olduğunu bilin. Basit bir iktidar mücadelesi değil bu dostlar!

--

Önceki ve Sonraki Yazılar
Prof.Dr. Mahmut TEKİN Arşivi
SON YAZILAR