Fatih Özer

Fatih Özer

Liyakatsiz!

Liyakatsiz!

Bazı olaylar karşısında çıldırmamak imkansız hal alıyor malesef. Bazı kişiler bazı koltuklara bir şekilde geliyor eyvellah tamam ama bu durum böyle gitmemeli. Adama göre koltuk anlayışından kurtulmadığımız sürece eksi hanemiz dolup taşacak.

Geçen ülkemizin spor anlamında bir değeri olan Fenerbahçe yurt dışından bir takımla karşılaşıyor sonuç istenilen gibi değil. Çıkıp teknik sorumlu açıklama yapıyor kupayı alacak değiliz uzantısında. Açıklamadan sonra hocanın aynı anda görevden alınacağını düşünüyorum. Ama hocaya uyarı yapıldı gibisinden bile olsa bir açıklama yok tabi ki. Bire vicdansız bu takım bizim belki dille söylemeyeceğimiz kadar bütçe ile kurulmuş bir takım. Sen oynatır iken başarıya gidemiyorsun ve açıklamalarda da bu hadsizcesin be hoca. Bu minvalde Fatih Terim çıkıyor Rus takımını yenme başarısı gösteriyor. Ve kupayı kaldırmak neden olmasın diyor. Kusura bakmayın hayalsiz,hedefsiz, üretemeyen,beceremeyen her ne durumda ise sorgulanmalı ve kırmızı kart gösterilmelidir.

Geçenlerde bir mecliste oturuyoruz. Oturduklarımız da şehrin söz sahipleri olanlar. Dedim şu işleyiş ile ilgili sıkıntılar var ne oldu. Değiştireceğiz bazı adamları ama onları yerine kalifiye kimse yok. Biraz sesli oldu ama nasıl olmaz adam mı yetişmiyor tarzında cevap verdim. Ama gayet iyi biliyorum ki onun söylediği kendi siyasi çevresinde kimse yok becerecek şuan anlamında konuşuyor. Vicdan dedim ya kendi etrafınızda size biat edecek adam yok diyerek işini iyi yapacak kişileri neden göreve getirmezsiniz diye serzenişte bulundum. Etmeyin lütfen işi dosdoğru yapan yapacak olan kimse onlarla yol yürüyün. Kendi özel şirketinizde çay içtikten sonra yolcu edecekleriniz lütfen emmi, dayı,akraba,akraba çocuğu,kayın ne der diye işlemler yapmayalım.

Çocuğunuzu okula vereceksiniz. İğne ucuna kadar araştırırsınız. Çünkü eğitim ihmale gelmez ve siz de okuyarak iyi yerlere gelsin istersiniz. İşte anlatmak istediğim de tam anlamıyla bu.

Hak edenin, heyacanı olanın, üretenin işlerin başına geleceği günler görmek ümidiyle selam ve muhabbetle ey okur.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Fatih Özer Arşivi
SON YAZILAR