Fatih Özer

Fatih Özer

Başak TETİK-Rahim YAZAR

Başak TETİK-Rahim YAZAR

Öncelikle gönüllerde buluşanlara, yaratılanı yaratandan ötürü sevenlere,nerde bir ihtiyaç sahibi varsa şeksiz şüphesiz koşanlara,bir çocuğun karşısında acaba canı isterse diyerek lokma yemeyenlere,bir sokak hayvanı can acaba aç mıdır susuz mudur diye durmayarak cebinden vererek dostlarından tedarik ederek yanlarına koşan gönlü güzel insanlara en kalbi duygularımı sunuyorum.

Aslında genel yayın yönetmenimden bu hafta yazı için müsade isteyecektim. Evde ağır bir korona geçirmekteyim. Sonra Başak ablamın bu güzel haberini birkaç yerden okudum ve güzel anlarını izledim.

Sen hep en mutlu ol güzel insan. Yüreğinin güzelliği evine yansısın ve evin her daim şen olsun. Kurmuş olduğun yuvada eşin Rahim beyle ilk günkü gibi aşkla muhabbetle uzunca bir ömür geçirin.

Hani bir kedi rahatsız idi hani bir köpek aç kalmıştı hani bir köpek yavrusu titriyordu da koşmuştun. Hani yavru köpeğe araba çarpıp kaçmıştı...Ve daha niceleri... Takip ettik güzel insan değerli ablam. Koşamadık belki sen gibi o yavrucakların peşinden ama inan gururla takip edip övünç ile örnek aldık.

Bir gün ağlamaklı bu yavrular aç diye bir videonu seyretmiş idim. Dedim Rabbim bu güzel insanın gönlüne göre ver. Benim gibi niceleri gururla takip ederken etti böyle güzel dua eminim.

Güzel insan Ümit ablamın evladı olmanın yanında değerli kardeşim Barış Tetik in ablası olmanın da altını ayrıca çizmek istiyorum. Ağzından bal damlayan bir annenin ve kibarlık abidesi değerli kardeşim Barış ın ablası isen elbet farklı olmalı idin sende farklı olduğunu gösterdin.

Haa güzel ablam senden bize ne kaldı biliyor musun? Hanım geçen aramış kedilerin maması bitti unutma diye. Evde kedi beslemiyoruz ama sokakta kedileri de mamasız bırakmıyoruz sayende. Geçen komşu senin yüzünden kediler bizim tarafa gelmez oldu diyor. Çok sevindik ailece,kedileri doyurmaya çalışıyoruz işte elimizden geldiğince.

Yeni yaşamında öncelikle bol sağlık bol huzur bol mutluluk bol neşe ve bol başarılar diliyorum. Yolunuz ve bahtınız açık olsun Rahim ve Başak çifti.

Biz çok mutlu olduk,siz hep mutlu olun.

Selam ve muhabbetle.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Fatih Özer Arşivi
SON YAZILAR