Erhan Dargeçit

Erhan Dargeçit

Nice 4 yıllara

Nice 4 yıllara

4 Mart 2013 yılından bu yana koskoca 4 yıl geçmiş. Bendeniz gazeteye ilkyazımı 4 Mayıs 2013’te vermişim. Yani koskoca 4 yıl…

Köşe yazarıydım gazetede, daha sonra tashihlere de bakmamı istediler. Tashihçi oldum. Elimizden geldiğince gazetede tashih hatası olmamasına gayret gösterdik.

Daha sonra dediler ki “gel haber müdürlüğünü yap”. Ona da tamam dedik ve gazetede haber müdürlüğü görevimiz başladı. Haber müdürlüğü ile devam eden Anadolu’da Bugün maceram ardından Yazı İşleri Müdürlüğü’ne getirilmemizle devam etti.

Tabii bu macera bana ait olan. Bir de gazetemiz Anadolu’da Bugün’ün macerası var ki, 4 yıla çok şey sığdırdık.

Bugün 26 kişilik dev bir kadroyla hizmet veriyoruz. Muhabirinden, grafikerine; web editöründen, reklamcısına; muhasebecisinden tahsilatçısına kadar kurumsal bir firmada çalışmanın avantajlarına sahip olan 26 kişi…

Önce Konya Merkez’de ismimizi duyurmaya başladık. Daha sonra yetmedi Konya’nın ilçelerine; Ilgın, Kadınhanı, Sarayönü, Beyşehir, Bozkır,Hadim, Taşkent, Güneysınır, Çumra… O da yetmedi; Ereğli, Karapınar, Akşehir, Seydişehir, Cihanbeyli… İlçeleri için çalışmalar başladı. Bu arada çevre iller olmazsa olmazdı ve Karaman ve Aksaray da Anadolu’da Bugün’le tanıştı. Bundan sonraki süreçte tüm Konya ve civar iller Anadolu’da Bugün okuyacaklar.

Bu arada tabii Konya’da okuyucuları birçok farklılıkla da tanıştırdık. Haftada 2 gün promosyon veren tek bölgesel gazeteyiz. Bulmaca ekimizin, nitelikli magazin-aktüel sayfamızın bir yenilik getirdiğini düşünüyoruz. Burada da bundan sonraki dönemde haftanın her günü ilgi çekici bir ek ve promosyonların devam etmesine çalışacağız.

Önemli gün ve haftalarda çıkardığımız ekler; Anadolu’da Sanayi, Anadolu’da Turizm, Anadolu’da Sağlık, Anadolu’da Kadın, Anadolu’da Çocuk, Anadolu’da Spor gibi dergilerimizle de kaliteli ve okunacak bir şeyler sunmanın gururunu yaşadık ve yaşamaya devam edeceğiz.

Aslında şöyle bir bakınca “4 yıl” deyip geçiyoruz ama bu 4 yılın içerisine neler sığdırdığını düşündükçe bu 4 yılın aslında ne kadar uzun geçtiğini anlatmak oldukça zor.

Bu 4 yılda okuyucularımızdan nasıl destek aldıysak, bundan sonraki dönemde de okuyucularımızın desteğiyle yeni, başarılı ve okunası şeylere imza atacağımızı söylemek sanırım yeterli olmasa da en net anlatım olacak.

Bu zamana kadar az-çok tüm emeği geçenlere teşekkürlerimizi de iletmemiz lazım. Buradan hem okurlarımıza hem de çalışanlarımıza minnet duygularımızı ve sevgilerimizi sunuyorum. Nice 4 yıllara… 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erhan Dargeçit Arşivi
SON YAZILAR