Erhan Dargeçit

Erhan Dargeçit

Konya’da aradığınızı bulabilirsiniz

Konya’da aradığınızı bulabilirsiniz

Konya’da eğlence alanında da çok güzel şeyler oluyor. Bunun ne kadar farkındayız bilmiyorum ama yapılan faaliyetlerdeki yoğunluğa bakılınca Konyalı’nın ilgisi de az değil.
Geçtiğimiz günlerde Rixos’un güzel “marketing manager”i Özlem sosyal paylaşım sitesinde faaliyetlerini açıkladı. 
Açıklanan 3 aylık faaliyetler listesinde Rixos Balo Salonu’nda 18 şubatta Grup Athena, 11 martta Kalben misafir edilecek. Ama buradaki en güzel programın 23 şubattaki Notre Dame’ın Kamburu müzikali olacak. Konya’da böyle bir müzikalin ilk defa olacağını söylememe sanırım gerek yoktur.
Bunun yanı sıra Rixos Club İnferno’da da; 22 şubatta Aslı Demirer, 1 martta Emre Kaya, 3 martta Halil Sezai, 8 martta Mabel Matiz, 15 martta Manga grubu, 19 martta Pera, 22 martta Gökhan Türkmen, 26 martta Umut Kaya, 29 martta Adamlar, 2 nisanda Piiz, 5 nisanda Nazan Öncel, 12 nisanda Sinan Akçıl, 19 nisanda Feridun Düzağaç, 26 nisanda da Pascal Nouma Konyalı sevenleriyle beraber olacakmış. 
Tabii ki sadece Rixos Otel’le bitmiyor Konya faaliyetleri. Mesela Ramada Otel’de de bu tür çalışmalar olduğunu duyuyoruz. Hatta dün akşam Hakan Altun’la bu konuda bir başlangıç yaptığını biliyoruz. 
Dedeman Otel de zaman zaman bu tür faaliyetlere yer veriyor. Mesela geçtiğimiz hafta içinde meslektaşlarımızdan Galip Marlalı’nın şiir gecesi Dedeman Otel’de yapıldı. 
Daha önce kültürel faaliyetlerin yeterince yapıldığını ve çok değerli programların ortaya çıktığını yazmıştım. İşte Konya’da sanat ve eğlence dalında da oldukça güzel programlar gerçekleştirilmekte.
Ayrıca Konya’da bu tür faaliyetleri gerçekleştiren ajansları da unutmamak lazım. Mesela 14 şubatta Emrah Yılmaz organizasyonu olan Serdar Ortaç, Pamela ve Özlem Yıldız üçlüsü Konyalı sevenleriyle birlikte olacaklar. 13 şubatta aynı organizasyon, bu sefer Haktan ve klarnetçi Bülent Altınbaş’ı ağırlayacak. 
Yani Konya’da “eğlenemiyoruz, faaliyet yok” diyenlere bu bir cevap olsun. Konya’da yaşayanlar her ortamı, birbirine karışmadan, hoşgörü içerisinde yaşamaktadırlar.  Bence bu yaşam tüm ülkeye de örnek olmalı.

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erhan Dargeçit Arşivi
SON YAZILAR