Erhan Dargeçit

Erhan Dargeçit

 HDP aynı HDP

 HDP aynı HDP

Daha önce de defaten söylemiştim. Terör örgütüyle organik bağ içerisinde olan ve bunu saklamaya bile gerek duymayan bir parti dünyanın hiçbir yerinde siyaset yapma hakkına sahip olmaz. Maalesef bu da sadece bizim ülkemizde olur.

PKK terör örgütüyle bağını her fırsatta tekrar insanların gözüne sokarcasına gösteren HDP, buna karşı çıkıldığında da “demokrasi” kozunu öne sürmektedir. Halbuki böyle bir demokrasi anlayışı olmaz. Terör örgütünün olduğu yerde demokrasiden bahsetmek yersizdir. Terör demokrasiye müsaade etmeyen bir mücadele tarzıdır. Bu terörü savunan da aynı zamanda demokrasi talebi oluşturamaz.

Geleyim asıl konuma; şimdi bu terör örgütünün organik uzantısı HDP, İstanbul’da il kongresini yapıyor. Kongrede yine her zaman olduğu gibi terör örgütünün başı ile ilgili sloganlar atılıyor. Terör örgütünün marşları okunuyor ve Emniyet dolayısıyla kongre ile ilgili suç duyurusunda bulunuyor.

Yani yine HDP bildiğimizden farklı davranmayarak bizi şaşırtmıyor.  Türk Bayrağı saygısı, İstiklal Marşı saygısı hiçbir şey yok. Yine HDP denilince akla PKK’yı getiren türlü hareketler…

Türkiye Cumhuriyeti Devleti böyle bir mizanseni, böyle bir tiyatroyu, böyle bir gösteriyi hak etmemektedir. Ve de Devlet artık bunun önlemini almak zorundadır. Terörü destekleyen hiçbir enstrümanı vatandaşlarımız çekmek zorunda değildir. Hele ki Meclis’te görmek durumunda hiç değildir.

Hemen bazı demokrasi havarileri “efendim bu parti de seçmenlerden oy aldı, seçmenin iradesine saygısızlıktır” gibi laflar edecektir. Ama şunu unutmamalıdır ki, bizim hiçbir vatandaşımız “teröre destek vermek” amacıyla bir partiye oy vermez. Beklentileri olabilir ama bu beklentileri “terör destekçiliği” olmaz.

Bazı aklı evveller de “efendim kapatılırsa yerine yenisi açılır” diye kapatılmasın diyor güya. Kardeşim teröre destek veren parti kapatılsın. Yerine parti kurulursa o da kapatılsın. Onun yerine kurulursa o da kapatılsın… Bu kadar basit.

Demokrasi havariliği yapmaya gerek yok. Türkiye Cumhuriyeti Devleti Avrupa istedi diye, ABD istedi diye kendi güvenliğiyle kumar oynayacak durumda değildir. Türkiye Cumhuriyeti Devleti kendi birlik ve beraberliğine zarar verecek ve de kendi çıkarlarına ters düşecek her konuda kendi özgün kararıyla hareket eder. Bunu da tüm Dünya kabul etmek zorundadır.

Eskiden olduğu gibi birileri kızdıkça ülkemizin üzerine oyunlar kurgulamasına, PKK-HDP gibi örgütleri kullanarak terör yaratmasına Türkiye Cumhuriyeti pabuç bırakacak durumda değildir.

Dostlukla kalın.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erhan Dargeçit Arşivi
SON YAZILAR