Erhan Dargeçit

Erhan Dargeçit

Anadolu’da Bugün büyümeye devam edecek

Anadolu’da Bugün büyümeye devam edecek

Bundan 8 sene önce gazetemiz ilk sayısıyla yayın hayatına merhaba demişti. O dönemde Konya’da gazete sayısı bugünkü sayıdan fazla idi. Ancak Anadolu’da Bugün Gazetesi kısa süre içerisinde farkını göstererek Konya Basını içerisindeki saygın yerini aldı.

Anadolu’da Bugün Gazetesi’nin kurulduğu günden bugüne dek düstur edindiği ilke “okurlardan ne alabiliriz” değil; “okurlara ne verebiliriz” oldu. Ve ilk yayına başladığı günden itibaren “ne verebiliriz” ilkesiyle ailelere destek amacıyla kırtasiye ürünlerini gazetenin yanında hediye olarak sundu.

Bu süreç içerisinde çocuktan başlamak üzere, kadın, aile, sağlık, ekonomi, turizm, emlak, sanayi gibi konu başlıklarıyla Konya, Karaman ve Aksaray bölgesinde okurlarımıza dergilerimizi sunduk. Her biri ayrı özen ve dikkatle hazırlanan dergilerimiz okurlarımız tarafından da çok beğenilerek, Anadolu’da Bugün Gazetesi’nin bugünlere gelmesinde okurların desteğini sağladı.

İmtiyaz Sahibimiz Ahmet Baydar’ın Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı yaptığı ABK Şirketler Grubu bünyesinde diğer şirketlerimiz; Rumi Turizm, İvekim Kimya, İdeal Öğrenci Yurtları ve diğer şirketlerimiz gibi Anadolu’da Bugün Gazetesi de yüz ağartan bir portre oluşturdu. Yönetim Kurulu Başkanından, öğle yemeklerimizi sunan çalışanına kadar bu başarı hikayesinde ortaya koyduğu emeği kesinlikle unutmadan 8 yılı doldurmuş olduk.

Konjonktürel olarak dijital çağın gerektirdikleri ve getirdiklerini de ihmal etmeden www.anadoludabugun.com.tr , www.anadoludabugunspor.com , www.anadoludamagazin.com , www.kanalanadolu.tv internet siteleriyle yine okurlarımıza hizmet etmeye devam ediyoruz.

Bundan sonraki süreçte de konjonktürel gelişmelerin getirdiği her türlü yeniliklerle tüm okurlarımıza hizmet etmek amacımızı gerçekleştirmeye devam edeceğiz.

Bu 8 senelik başlangıç yolculuğumuzda birçok arkadaşımızla omuz omuza çalışma ve onların emeğinde de yararlanma fırsatını da yakaladık. Onların bir kısmı şu anda aramızda olmasa da her zaman gönlümüzdeki yerini koruyacaktır.

Gazetemizin yayın hayatına başladığı ilk günden itibaren genel yayın yönetmenliği görevini yürüten Sevgili ağabeyimiz Mustafa Ekmekçioğlu’nu tabii ki anmadan geçmemek gerekir. Sağlık sorunları nedeniyle aramızda görememek tabii ki bizler için üzücü olsa da durumunun iyi olması da bizleri sevindiriyor.

Bugün muhasebecisi, tahsilatçısı, çaycısı ve tüm çalışanlarımızla 22 kişilik bir aileyiz. Büyümeye devam ediyor ve okurlarımızın istediği gibi bir yayın kuruluşu olarak da daha ileriye yürümek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.

2020 yılında salgın sürecinin ülke gündemine damga vurması, biz gazetecilerin çalışma azmini engelleyememiştir. Ama artık bu sürecin de sonlarına yaklaştığımız görülmektedir. Bundan sonraki süreç çok daha hızlı ve atılım içerisinde geçeceği tüm iş kollarında olduğu gibi yayın grubumuzda da yeni atılımları getirecektir.

2022 yılının 4 Mart’ında çok daha büyük bir Anadolu’da Bugün yayıncılığı ile hemşerilerimizin ve tüm vatandaşlarımızın ilgisi ve desteğiyle yine sizlerle birlikte olmak dileklerimizle saygılarımızı sunarız.

Dostlukla kalın.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erhan Dargeçit Arşivi
SON YAZILAR