Emel Şerife Hasçağan

Emel Şerife Hasçağan

Hayatımıza değer katan insanlar

Hayatımıza değer katan insanlar

Hayatımıza değer katan insanlar

Hepimizin hayatında değer verdiğimiz bazı insanlar vardır. Belki çok bir şey yapmazlar ama varlıkları yeterlidir. Onlarla hayatımıza yavaş yavaş farkına vardığımız bir huzur dolar. Önceden fark etmediğiniz zamanla oluşan bir huzur.

En iyi anlaşan insanlar birbirlerini en çok anlayan, anlamadığı noktada da iletişim kuran insanlardır. Etkileşim her zaman bir enerji yaratır. Bazı insanlar vardır normalden farklıdır. Herkesten daha farklı, daha derin bakış açıları vardır. Farklı karakterler farklılık katar insan hayatına. Güzel yürekli olmak gerekir güzellik katmak için. İyi niyetin olduğu hiçbir ilişkiyi sevgisizlik dışında hiçbir şey yıkamaz. Çünkü hem kişiye hem de kişisel alana saygı vardır.

Bazılarımız da sessizdir kendi içlerinde yaşarlar duygularını, ne hissettiklerini ne yaşadıklarını kimse bilemez. Sert bir kabukları vardır dış dünyaya gösterdikleri. Çevresindeki insanlar duygulardan uzak, sıradan bir hayatı olduklarını düşünürler. Bu onların dış dünyadan korunma biçimidir. Oysa herkesten fazla duyarlı ve duygusaldırlar. Hep bir adım geride durup seyrederler.

Bazıları da vardır ki her koşulda yanınızdadır. En iyi dostlardır onlar. İhtiyacınız olduğu ‘an’da yanınızdadırlar. Size yardım etmeleri için güçlü nedenleri var ancak bahaneleri yoktur onların. Beslendikleri tek şey koşulsuz sevgileridir. Böyle insanlar varsa hayatınızda değerini bilin. Dışarıdan bakıldığında anlamak zor olsa da anlamaya çalışın. Sakladıkları kalplerine dokunmaya çalışın. Güzel yürekli insanlardır hayatı güzelleştirecek olan ve anlamak için güzel bakmak gerekir. Güzel bakın ki güzel olsun hayatınız.

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Emel Şerife Hasçağan Arşivi
SON YAZILAR