Ayşegül Badem

Ayşegül Badem

Yılın ilk güneş tutulması

Yılın ilk güneş tutulması

Merhabalar efendim yılın ilk güneş tutulmasına yaklaştık.

20 Nisan saat 07.12 civarlarında Koç burcunda bir güneş tutulması gerçekleşecek. Güneş tutulmaları, dolunayların on katı etkisini verir ve etkisi altı ay sürer. Tutulma zamanları etkisi en yoğun olduğu zamanlardır.

Bu tutulma ülkemizden gözlemlenemeyecek. Bu tutulma erkeklerin üzüntüsünü anlatır. Güneş tutulması olduğu için ve hibrid tutulma olduğu için eril karakterleri daha çok etkilendiği belirtilir eski kadim bilgilerce.

Tutulmanın başka etkileri ise, yangınlar volkanik patlamalar ve patlamalardır. Siyasetçiler bu tutulmada daha çok etki alırlar.

Tutulma güneş patlamaları ve güneş lekelerini de anlatır. Aynı zamanda savaşı anlatır. Dünya genelinde yukarda anlattığım etkiler yaşanabilir.

2005 ve 2015 tarihleri arasında yaşanan tutulmalarla benzer etkiler var. Bu tarihler arasında hangi etkileri aldınız, neler yaşadınız zamanda biraz yolculuk yapın.

Koç burcu, başlatmakla ilgilidir bu tutulma 29 derecede olduğu için hayatınızda bazı durumların bitişi ve başlangıcı hızla gelişebilir. Bu hafta boyunca sinirlerinize hakim olup, daha sakin kalmanızda fayda var.

Sağlık astrojisine göre baş bölgesi bu tutulmada daha hassastır. Kazalara ve dalgınlıklara dikkat. Yine bu tutulma etkileri arasında aniden gelişen ve değişen hava koşullarına karşı da dikkat etmekte fayda var.

Yükselenimize göre 1 aylık süreçte,

Koç: kişisel yeni başlangıçlar.

Boğa: inziva ve ruhsal deneyimler.

İkizler: yakın çevre, imzalar.

Yengeç: anne aile ev konuları.

Aslan: yurt dışı, akademik alanlar.

Başak: borçlar, krediler.

Terazi: evlilik ve ilişkiler, davalar.

Akrep: İş ortamı, sağlık.

Yay: aşk, çocuklar, hobiler.

Oğlak: aile kariyer hayatı.

Kova: seyahatler, yolculuklar.

Balık: parasal konular yatırımlar.

Bayrama denk gelen bu tutulma, ülkemizde ve tüm Dünyada kişisel hayatlarımızda bizlere güzellikler getirsin. Ramazan Bayramınızı kutlarım.

Sevgi ve şifa ile...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ayşegül Badem Arşivi
SON YAZILAR