Ayşegül Badem

Ayşegül Badem

Tutulma Sonrası Haftaya Bakış

Tutulma Sonrası Haftaya Bakış

Merhabalar efendim, ülkemizi de yakından ilgilendiren aynı zamanda Cumhuriyet 100.yılımızla taçlanan tutulma sonrası astrolojik olarak haftaya bakış atalım.

Pazartesi günü

Günaydın sevgili arkadaşlarım

Güne ay boğa burcunda başlıyoruz.

14:34 ile 18:07 arasında ay boşlukta olacak. Ay boşlukta iken atacağınız adımlar boşlukta ve kararsız kalabilir.

Sabaha ay Uranüs kavuşumu ile uyanıyoruz. Değişik farklı uçmalı kaçmalı rüyalar görmüş olabilirsiniz.

Yine sabah ve öğlen saatlerinde ay neptün ile uyumlu. Manevi mistik çalışmalar yapmak için uygun olabilir. Öğleden sonra ay pluto ile üçgen açı yapacak. Kendinizi cesur ve güçlü hissedebilirsiniz.

Akşam saatlerinde ise ay satürn ile kare yapacak. Baskı altında hissedebilir, daha önce yapmadığınız sorumluluklar işler varsa yapmayı seçebilirsiniz.

Salı ve çarşamba günü ay ikizler burcunda seyahatine başlayacak. Bu iki günde iletişim eğitim konuları, basın yayın haberleşme etkileri daha yüksek olacak. Her duyduğunuza inanmayın ve haberlerin doğruluğunu test edin. Dedikodu ve yalan haberlere karşı temkinli olun.

Perşembe ve cuma günü ay yengeç burcunda ilerliyor. Daha çok aile, koruma birlik ve beraberlik içinde olmak isteyebilir, ailemizle daha çok vakit geçirebiliriz. Cuma günü güneş ve jupiter karşıt açı içinde olacak. Kibir ve abartılı davranışlardan kıskançlık enerjisinden uzak durmakta fayda var. Başkalarının dolduruşuna gelmemeye dikkat edelim. Cumartesi pazar ise ay aslan burcunda seyahat edecek. Sahne de olmak isteyeceğiz ve enerjimiz daha yüksek olacak. Giyim kuşam alışveriş eğlence ihtiyacı içinde olabiliriz. Cumartesi günü satürn ileri hareketine geçiyor. Doğum haritanızda balık burcunun düştüğü evde artık daha hızlı ve sorumluluk sahibi olabilirsiniz.

Haftanın genelinde merkür ve uranüs karşıt olacak. Söylediklerinize dikkat etmeli ve sözüm nereye gideceğini ölçüp tartarsanız daha iyi olur.

Mutlu bir hafta dilerim.

Sevgi ve şifa ile...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ayşegül Badem Arşivi
SON YAZILAR