Ayşegül Badem

Ayşegül Badem

Mart ayı gökyüzü takvimi

Mart ayı gökyüzü takvimi

Önemli gezegen geçişlerinin olduğu mart ayında bizleri neler bekliyor?

Gökyüzünde neler oluyor ve gökyüzü takvimini not olmak istiyorum diyorsanız buyurun efendim.

7 Mart başak burcunda Dolunay: 7 Mart Salı günü, saat 12.40 da başak burcunda 16 derecede bir Dolunay meydana gelecek. Özellikle yaşadığımız deprem sonrasında, yeniay ve Dolunaylar herkeste merak uyandırmaya başladı. Mart başında biraz daha risk bulunduruyor diyebiliriz ki yer bilimcilerde artçıların tetiklenebileceğini söylemiştir. Çok sayıda gezegenin 8. eve düşmesi ile umarım kötü şeyler yaşamayız demek istiyorum.

7 Mart Satürn Balık burcuna geçiş yapacak: 7 Mart 2023 tarihinde Satürn balık burcuna geçiş yapacak ve 2026 yılına kadar Satürn balık burcunda seyahat edecek. Satürn balık transitini geçmiş yazılarımda okuyabilirsiniz.

21 Mart güneş koç burcunda: 21 Mart ekinosu ile bahara merhaba diyeceğiz. 21 Mart koç burcuna YENİAY Koç burcunun yeni başlama enerjisi ile, taze adımların atılabileceği bir yeniay deneyimleyeceğiz. Çok fazla aceleci olmaktan kaçınmalı ve akıllı sağlam adımlarla cesur kararlar vermeliyiz.

23 Mart pluton kova burcunda: pluton gezegeni 23 Mart ayında kova burcunu seyahat edecek ve 11 Hazirana kadar burada kalacak. Pluto yıkıcı bir gezegendir. Yıkar ve eskisinden daha iyi inşa eder. Bir şeyin değişmesi için tabiki önce yıkılması ve yeniden yapılması gerekir. Tüm dünyayı ve kişisel alanlarımızı etkileyecek bu geçişi 2024 yılında daha iyi anlayacağız ve bu etki 20 sene sürecek. Yeniliğe, özgürlüğe ve adalete doğru adımlar attırabilir bize bu geçiş. Hümanistlik, insanın önem kazanması.Geçmişten geleceğe bir köprü gibi olacak diyebiliriz bu geçiş.

Tüm ülkemize ve dünyaya farkındalık ve güzellikler getiren bir ay diliyorum.

Sevgi ve şifa ile…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ayşegül Badem Arşivi
SON YAZILAR