Ayşegül Badem

Ayşegül Badem

KASIM AYI BURÇ YORUMLARI

KASIM AYI BURÇ YORUMLARI

KOÇ: Sevgili koç burçları, 8 Kasımda yaşanacak olan ay tutulması, gelir ve giderler konusunda sizlere bir tamamlanma yaşatacak. Kazançlarınız, yatırımlarınız, gelir ve giderleriniz bu dönemde daha çok görünür hala gelebilir. Kariyer ve iş yaşamınızda ortaklarınızdan ya da eşinizden maddi destek görebilirsiniz. Ay sonunda olan yeniay ile uzak yerlere seyahat edebilir, ufkunuzu geliştirecek projelere imza atabilirsiniz.

MOTTO: Geleceğe yatırım yap, gelir giderlerini kontrol et.

BOĞA: Sevgili boğalar, 8 Kasım’da yaşanacak ay tutulması ikili ilişkilerinizi gündeme getiriyor. Uzun zamandır düşündüğünüz ve adım atamadığınız evlilik konularında kadersel bir sürece giriyorsunuz. Kiminiz evlenmeye karar verirken kiminde ise ayrılık kararları oluşabilir. Bazılarınız ise yeni bir ortaklığa girme kararı alabilirsiniz. Ay sonunda oluşacak olan yeniay ile hak etiğiniz toplu paralar, alacaklarınız, kredi işlemlerinizde güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz.

MOTTO: Güvene dayalı evlilik ve ortaklıklar kur.

İKİZLER: Sevgili ikizler, 8 Kasım’da yaşanacak olan ay tutulması sizleri inzivaya yönlendirecek. Hem burcunuzda geri giden mars hem de ay tutulası ile ruhsal olarak kendinizi şifaladığınız bir dönem oluşuyor. Bu ay bağışıklık sisteminize, kazalara dikkat etmelisiniz. Kendinizi hem bedenen hem ruhsal olarak yoracak faaliyetlerden ve kalabalıklardan uzak tutmak isteyebilirsiniz. Hayata bakış açınızın değiştiği, şifalandığınız bir kasım ayı yaşayacaksınız. Ay sonunda oluşacak olan yeniayla birlikte evlilik kararı alabilir, romantik ilişkilerde yüzünüz gülebilir.

MOTTO: Biraz inziva, ruhunu dinlendir.

YENGEÇ: Sevgili yengeçler, 8 Kasım tutulması sizlere sosyallik getirecek. Bazı arkadaşlarınızla yolunuzu ayırabilirsiniz. Evren boşluk sevmez biliyorsunuz giden kişilerin yerini hemen bir başkası doldurabilir. Arkadaş grubunuzdan bir aşk itirafı duyabilirsiniz. Bu dönem sosyalleşmek ve gruplar içinde kalabalıklar içerisinde olacaksınız. Ay sonunda oluşacak olan yeniay ile yeni iş anlaşmaları, ofis ve çalışma arkadaşlarınızdan gelen destekler yüzünüzü güldürebilir.

MOTTO: Sosyalleş, yeni çevre edin.

ASLAN: Sevgili aslanlar,8 Kasım tutulması sizlerin kariyer alanınızda olacak. Uzun zamandır kariyer ve iş konusunda sıkıntılar yaşadınız. Uranüsün de etkisiyle artık iş alanınızdaki değişiklikler gözle görünür olacak. Kiminiz sektör değiştirme kararı alırken, kiminiz işinde yenilikler yapacak. Sürpriz evlenme teklifi, kararı alabilirsiniz. Ayrıca ev ve ofis değişikliği taşınma gibi gündemlerde oluşabilir. Ay sonunda olacak olan yeniayla birlikte kalbiniz aşkla atacak. Aşk şans ve çocuklar konusunda güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz.

MOTTO: Kariyer ve iş fırsatlarına açık ol.

BAŞAK: Sevgili başaklar,8 Kasım tutulmasında hayata bakış açınız değişecek. Eski düşünce kalıplarınızı yıkıp, yeni güzel düşünceler ve projeler üretebilirsiniz. Yurt dışı bağlantılarınızda, online yaptığınız işlerde bazı tamamlanmalar yaşayabilirsiniz. Hukuksal süreçleri olanlar yeni gelişmeler yaşayabilir. Uzaklara gitmek uzun seyahatler yapmak isteyebilirsiniz. Yeni bir eğitim sürecine girebilirsiniz. Ay sonunda oluşacak olan yeniay ile taşınma ve yer değiştirme gündemleriniz oluşabilir, evinizi güzelleştirmek için adımlar atabilirsiniz.

MOTTO: Yeni fikirlere ve projelere açık ol.

TERAZİ: Sevgili teraziler, 8 Kasım tutulmasında hayatınızda bir süredir uğraştığınız kaos ve krizlerin sonuna geliyorsunuz. Krizi iyi yönettiyseniz artık meyvelerini alma zamanı. Miras ve vergi işlemleriniz hızlanabilir ve bu ay gündeminizi oluşturabilir. Dikkatli adım atmanız gereken konular ise, krediler, eş ve ortakla yapılan parasal konular. Yeni yatırımlar ve beklemediğiniz alanlardan bolca kazanç sağlayabilirsiniz. Değer görmediğiniz alanları bir bir temizliyorsunuz. Ay sonuna doğru oluşan yeniay ile yeni teklifler alabilir, yeni projelere imza atabilirsiniz. Her türlü yazılı ve sözlü iletişim, basın medya konularında şansınız yüksek olacak.

MOTTO: Krizleri fırsata çevir.

AKREP: Sevgili akrepler, 8 Kasım tutulması ile uzun zamandır krizli giden evlilik ve ortaklıklarda bir tamamlanma yaşayabilirsiniz. Evliliğe dair düşünceleriniz değişiyor. Yıpratıcı ve zor bir evlilik yaşıyorsanız artık yolları ayırma düşüncesinde olabilirsiniz. Bekar akrepler ani evlilik kararları alabilir ya da uzun bir ilişkiye başlayabilir. Ben ve biz kavramlarını düşündüğünüz bir ay olabilir. Ay sonunda oluşan yeniay ile paralanmadan paralanabilirsiniz. Beklemediğiniz yerlerden para gelebilir. Kazançlarınız artabilir.

MOTTO: Sevgini dile getir.

YAY: Sevgili yaylar, 8 Kasım tutulması sizlerin iş ve hizmet alanında olacak. Uzun zamandır beklediğiniz bir işe imza atabilirsiniz. Ofis içerisindeki arkadaşlarınızda ya da iş ortamınızda değişiklikler olabilir. Spora ya da yeni bir diyete başlayıp, günlük rutinlerinize yenilik ekleyebilirsiniz. Evcil hayvan edinebilirsiniz. Ay sonunda oluşacak yeniay size şans dağıtıyor. Sahneye çıkıp parlayacağınız bir zaman. Aşk, evlilik, yaşama sevinci yaşamdan ne dilerseniz olabilir.

MOTTO: Mucizeler ansızın gelir, gör.

OĞLAK: Sevgili oğlaklar, 8 Kasım tutulması sizlerin aşk alanında olacak. Krizli ve sorunlu aşklarda bitişler yaşayabilirsiniz. Yine kalbiniz aşkla çarpabilir ve aşık olabilirsiniz. Yalnızsanız sosyal bir alanda yeni biriyle tanışabilirsiniz. Çocuk bekleyenler hamilelik haberi alabilir. Yaşama sevinciniz artabilir. Ebeveyn olan oğlaklar, çocukları ile güzel vakitler geçirebilir. Riskli yatırımlardan uzak durmanızda fayda var. Ay sonunda oluşacak olan yeniay ile birlikte ruhsal olarak aydınlanabilir ve merakınızı astrolojiye mistik alanlara yöneltebilirsiniz.

MOTTO: Kalbini aşka aç.

KOVA: Sevgili kovalar,8 Kasım tutulması sizlerin aile gündemlerini öne çıkarıyor. Ailenizle olan sorunları, üzüldüğünüz konuları, çözümleyebilirsiniz. Bazı kovalar ailesinden ayrı eve çıkma kararı alırken, bazılarınız ailecek taşınabilir. Ev ya da arsa satın alabilirsiniz. Ailenizden beklediğiniz destekler gelebilir. Ay sonu oluşacak yeniay ile sosyal alanlarda kendinizi gösterebilir ve yeni bir çevre edinebilirsiniz. Çevre değişikliği ile kariyerinizde kazançlarınızı artırabilirsiniz.

MOTTO: Sevdiklerinden gelen desteği kabul et.

BALIK: Sevgili balıklar, 8 Kasım tutulmasında yeni projelere ve eğitimlere başlayabilirsiniz. Online satışlar, web sitesi kurulumu gibi işler gündeminizde olabilir. Kısa seyahatler yapabilirsiniz. Kardeşleriniz ve yakın çevrenizden destekler görebilirsiniz. Ticarette yeni anlaşmalar ve yeni imzalar atabilir ve bu alanda kazançlı çıkabilirsiniz. Ay sonunda oluşan yeniay ile birlikte, kariyer statü, patronlarla ve otorite figürleri ile şanslı zamanlar yaşayabilirsiniz. Tanınma, toplum önüne çıkma fırsatları yakalayabilirsiniz.

MOTTO: Sözlerine dikkat et. Söz büyüdür.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ayşegül Badem Arşivi
SON YAZILAR