Ayşegül Badem

Ayşegül Badem

Jüpiter boğa burcunda

Jüpiter boğa burcunda

Şans ve fırsatlar gezegeni jupiter 16 Mayısta Boğa burcuna geçecek ve uzun bir süre burada seyehat edecek. Bildiğiniz üzere jupiter şans ve fırsatlar gezegenidir.

Boğa ise, güvenliğimizi finansı yeme içme gibi hazları anlatır. Somut elle tutulur olan her şey boğa burcu ile ilgilidir. Uzunca bir süre diyetisyenlerden ve spor salonlarından çıkılmayacak gibi görünüyor. Çünkü jupiterin büyütme etkisi de vardır ve boğa da yemeklerle ilgilidir.

4 Haziran 2011 ve 12 Haziran 2012 arasına bi göz atın. O dönemlerde de jupiter boğa burcunda idi. O dönem hangi şansları elde etmiştiniz yada hangi fırsatları geri çevirmiş yada görmemeştiniz. Yine bu dönem Dünya da toprak, ziraat ile ilgili gündemler belirebilir. Bu etkiden en çok faydalanacak olanlar ise, Boğa yükselen Boğa ve ve boğa etkililer, sonrasında sabit burçlar olan kova aslan akrep etkililerde yoğun olarak hissedecektir. Haritanız da boğa burcu hangi eve denk düşüyorsa o alanda şans ve büyümeyi gösterecek.

Genel yorumlara bakacak olursak;

KOÇ: Jupiterin Boğa transiti sizlere yeni gelir kaynakları üretmek,yatırım ve birikim yapmak için adımlar atacaksınız.Bolluk ve bereketinizin açık olduğu bir dönem deneyimleyebilirsiniz.

BOĞA: Jupiterin Boğa transiti sizlere Yeni adımlar ve güzellikler getirecek. Özellikle yükselen boğalar tarzlarını ve yaşamlarını yeniden inşa edecek. Evlilik için adımlar atabilirsiniz sevgili Boğalar. Şans sizinle

İKİZLER:Jupiterin Boğa transiti sizlere Biraz içe çekilip kendinizi dinlenme moduna alabilirsiniz. Çok fazla kalabalıklara çıkmak yerine sakin ve huzurlu ortamlar arayabilirsiniz. Sizden saklanan gündemler karşınıza çıkabilir.Ruhsal gelişim şansı sizinle.

YENGEÇ: Jupiterin Boğa transiti sizlere Yeni arkadaşlar edineceğiniz ve kendinizi sosyal alanlarda bulacağınız bir dönem olabilir. Arkadaşlarınız bu dönem odak noktanız Yeni eğitimler ve seminerlere başlayabilirsiniz. Hak ettiğinizi alacaksınız.

ASLAN: Jupiterin Boğa transiti sizlere İş ve kariyer alanlarınızda güzel gelişmeler ve iş teklifleri ile karşılaşabilirsiniz.Yeni anlaşmalar ve terfiler oluşabilir.Kariyer iş yaşamınız bu dönem yoğun ve hareketli. Evlilik ve ciddi ilişki adımları içinde şans sizden yana.

BAŞAK:Jupiterin Boğa transiti sizleri Seyahate çıkabilir yada seyahat planları yapabilirsiniz bu dönem.Yurt dışı konularınız gündeme gelebilir ve yeni projeler üretebilirsiniz.Akademik alanlarda başarılar elde edebilirsiniz.Felsefi bakış açınız ve yeni eğitimler için şanslısınız.

TERAZİ:Jupiterin Boğa transiti sizlere Kredi ,banka borç,alacak verecek işlemlerinizi bu dönem gündeminizde olabilir düzenlemeler yapabilirsiniz.Borçlarınızı ödemek için yeni şanslar elde edebilirsiniz. Bir yerlerden miras yada toplu para işlemleriniz varsa bunlar bu dönem açığa çıkabilir ve şans sizden yana olabilir.

AKREP:Jupiterin Boğa transiti sizlere Evlilik ve ilişki hayatınızı bu dönem gündeminize getirebilir.Evlilik yada otaklık kurma eğiliminde olabiliriniz.Danışmanlık verdiğiniz yada aldığınız konularda gelişmeler yaşayabilirsiniz.Evlilik ve ortaklık fırsatları sizinle.

YAY:Jupiterin Boğa transiti sizlere Sağlık ve bağışıklığınıza önem vermeniz gerektiğini anlatacak.. Hem ruhsal hem fiziksel detokslara başlayabilirsiniz.Bir hastalığınız şifalanabilir. Çalışma ortamınız,arkadaşlarınız gündemde olabilir. Günlük rutinlerinize yeni düzenlemeler getirebilir çalışma arkadaşlarınızdan yana şanslı olabilirsiniz.

OĞLAK:Jupiterin Boğa transiti sizlerin yaşama sevincini yükseltecek. Aşk hayatınızda güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz.Sizi mutlu edecek,- yeni hobiler edinmek isteyebilirsiniz. Çocuklarınızla daha çok vakit geçirmek isteyebilirsiniz.

KOVA:Jupiterin Boğa transiti sizlere Anne baba ve aileniz gündemler getirebilir. Bu dönem taşınma ve ev alma konuları gündeminizde olabilir.Evinizi güzelleştirmek,dekore etmek isteyebilirsiniz.Ev arsa aile konularında şans sizden yana.

BALIK:Jupiterin Boğa transiti sizlere Kısa seyahatlere çıkabilirsiniz. Bu seyahatlerde şans elde edebilirsiniz. Kardeşleriniz,kuzenleriniz ve yakın çevrenizle daha çok vakit geçirebilir ve destek görebilirsiniz. Eğitim vermek,almak isteyebilirsiniz. Online işlerde başarı sağlayabilirsiniz. Seyahat ve online işlerde şans sizden yana.

Sevgi ve şifa ile...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ayşegül Badem Arşivi
SON YAZILAR