Ayşegül Badem

Ayşegül Badem

İçimizdeki sonsuzluk (Jüpiter Balık Burcunda

İçimizdeki sonsuzluk (Jüpiter Balık Burcunda

14 Mayıs - 29 temmuz ara­sında Jüpiter sevdiği Balık Burcuna geçiyor. Öncelikle Jüpiter gezegeni nedir neyi temsil eder bakalım.

Jupiterin yönetici gezegeni Yay ve Balıktır.

Jüpiter, dokunduğu her yere geniş­lik ve bolluk büyüme getirir. Manevi değerleri, zenginliği, iyimserliği, şifayı, bilgeliği, cömertliği affetmeyi ve şansı gösterir. Jüpiter Balık Bur­cuna geçince ruhsal olarak büyü­rüz. Maddeden daha çok ruhumuzu doyurmak isteriz. Yaratıcılık sanat ve bizi ruhsal olarak büyütecek olgulara daha çok çekiliriz.

Empati yeteneğimiz artar, şefkat daha çok ön plana çıkar. Daha çok affedici oluruz. Küslüğümüz varsa barışabiliriz. Topluma hizmet, baş­kaları için bir şeyler yapma isteği, gönüllü sosyal sorumluluk proje­leri önem kazanır. Bir elin nesi var iki elin sesi var sözünü daha çok durumlar ise gazlar, sulardan gelen tehlikeler, bağımlılıklar alerji. Dalgınlık özümseyebiliriz.

Pandemi sürecini nasıl etkiler? 14 Mayıs - Ağustos arası daha rahat nefes alacağımız zaman­ları gösterebilir. Benim yoru­mum; sağlık alanında bizlere olumlu etkiler getireceğidir. Farklı yöntemler ilaçlar dene­nip bulunabilir. Türkiye için, spor, sağlık, turizm, eğitim, dış ticaret ile ilgili güzel gelişmeler yaşayabiliriz.

Dikkat etmemiz gereken unutkanlıklara karşı­da tedbirli olmamızda fayda var. Doğum haritalarında ise, yükseleni güneşi ayı Balık, Akrep, Yengeç olanlar daha fazla etkilenecek burç­lar arasında.

Jupiterin Balık transitine burçlar bazında kısaca bakacak olursak; YÜKSELEN KOÇLAR: Korunduğu­nuz zamanlardır. Ruhsal olarak bazı şifalanmalar yaşayabilirsiniz. 2022 de Jüpiter burcuna geçecek ısınma turu olarak görebilirsiniz. Rüyalara dikkat.

YÜKSELEN BOĞA: Arkadaşlık ve sosyal alanlarınızda şanslı etkiler. Sosyal ortam ve dostlarınızdan alacağınız desteklerle güzellikler yasayabilirsiniz.

YÜKSELEN İKİZLER: İş ve kariyer leriniz artabilir. Ortak yatırımlar değişim dönüşüm sizinle.

YÜKSELEN BAŞAK: İkili ilişkiler evlilik konularında şanslısınız. Uzun ilişkiler, imzalar, danışmanlıklar, hukuk adalet işlerinizde destekleni­yorsunuz.

YÜKSELEN TERAZİ: Sağlık, gün­delik yaşam, yanınızda çalışanlarla ilgili güzel etkiler yaşayabilirsiniz. İş alanınızdaki bereket ve hareket artabilir. Evcil hayvan alırsanız size şans getirebilir.

YÜKSELEN AKREP: Aşk kapınızı çalıyor. Aşk hayatınız yaşama sevin­ciniz artıyor. Bebek bekleyenlere müjdeli haberler gelebilir.

YÜKSELEN YAY: Toprak, emlak konuları, taşınma ev alma. Aileniz­den gelen destekler konusunda şanslısınız. alanlarınızda şans sizinle. Yeni işler projeler terfiler için des­tekleniyorsunuz.

YÜKSELEN YENGEÇ: Yurtdışı bağlantıları, akademik alanlar eğitimler alanlarında şanlısınız. Hayalleriniz ve umutlarınız gerçek olabilir. Sınırlarınız aşıp, kabuğunuzu kırıyorsunuz.

YÜKSELEN ASLAN: Miras, kredi, toplu paralar eşten ve dışarıda gelen desteklere açıksınız ve şanslısınız sezgi net olursanız şans sizinle.

YÜKSELEN OĞLAK: Yakın akraba­lar, zihinsel beceriler, yazım çizim, iletişim, sözleşmeler konularında şanslısınız. Araba alabilir, değiştire­bilirsiniz.

YÜKSELEN KOVA: Para kazanç ko­nularında şanslı etkiler altındasınız. Bu kazanç maddi olabileceği gibi manevide olabilir.

YÜKSELEN BALIK: Sizin döneminiz sevgili balıklar. Tüm alanlarda şans­lısınız. Para, aşk, ilişkiler dağılmadan net olursanız şans sizinle.

Sevgi ve şifa ile...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ayşegül Badem Arşivi
SON YAZILAR