Ayşegül Badem

Ayşegül Badem

HAZİRAN AYINA ASTROLOJİK BAKIŞ

HAZİRAN AYINA ASTROLOJİK BAKIŞ

Haziran ayına genel olarak baktığımız zaman,3 Haziran’da Merkür retrosu sona eriyor. Haberleşme, teknoloji, ulaşım, iletişim gibi Merkür’ün ifade ettiği konularda artık daha rahat olacağız.13 Hazirana kadar Merkür boğa burcunda olacak ve sonrasında ikizler burcuna geçiş yapacak.

Jupiter artık koç burcunda 28 Ekim’e kadar ve Mars da koç burcunda peki bu ne demek? Akıllıca cesaret eden, adım atan cesur davranan kazanır demek. Hareket ve aksiyon almak demek. Ateş elementi hayata geçirdiklerimiz adım attığımız bir elementtir. Pek tabi ki burada mantıksızca ve dürtüsel olarak akıllıca olmayan hareketlerden bahsetmiyorum. Uzun zamandır adım atamadığınız konular, hayaller ve vizyonlarınızı harekete geçirmek demek. Sadece düşünerek, imgeleyerek bir yere tabiki varılmaz. Önceliğinde inanmak sonrasında adım atmak gerekiyor. İşte bu adımı bu dönem atmak için gökyüzü bize fırsatlarını sunuyor.

Aşk ve sevgi gezegenimiz Venüs 23 Haziran’a kadar boğa burcunda seyahat edecek. Aşk ve sevgi dilimiz artık Venüs boğa gibi olacak yani ilişkilerde daha çok sadakat, güven, aidiyet, konfor alanları daha çok ön plana çıkacak. Ben bu ilişkiye kendimi ait hissediyor muyum? Güveniyor muyum? Soruları daha çok ön plana çıkabilir. Para piyasaları, yatırımlar maddi konularda güven isteği artabilir. Doğada vakit geçirmek, kişisel bakıma ve konfor alanımıza daha çok vakit ayırmak isteyebiliriz.

Ayın başına ikizler burcunda bir yeniay etkisiyle başlayacağız. Yeniay ikizler burcunda ve aldebaran etkisiyle olacak. Aldebaran sabit yıldızı, takip eden ve gözetleyen anlamındadır. Bu yıldız yalanı sevmez. Dürüstlüğü ve gerçekliği sever. Dedikodu, kelimeler, yanlış konuşmalar yani ağzımızdan çıkan kelimelerle iletişimle alakalıdır. Aldebaran yıldızı, dürüst olanlara bu dönem hediyelerini verebilir.

14 Haziran yay burcunda bir dolunay yaşayacağız. Dolunaylar ortaya çıkış ve bir şeylerin görünür olması ve ortaya çıkmasını anlatır. Yay burcunda olan bu dolunayda din adamları, dini yerler, fikirler ve görüşler, yüksek öğrenim konuları gündemimizde olabilir.

Haziran ayı Dünyamıza ülkemize ve bizlere güzellik ve şifa getirsin İnşallah.

Sevgi ve şifa ile…
 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ayşegül Badem Arşivi
SON YAZILAR