Ayşegül Badem

Ayşegül Badem

Hastalıkların Ruhsal Sebebi

Hastalıkların Ruhsal Sebebi

Hiç düşündünüz mü?

Genel olarak sağlıklı bir şekilde doğuyoruz.Hastalık kelimesini bile bilmeden Dünyaya geliyoruz.Çocuklar anlamaz bilmez hastalığı, zamanla aile ve çevresel nedenlerle bilinçaltımıza ekilir bunlar aile kavga ederken eller kulaklara gider yada sizi biri azarladığı zaman duymak istemediğiniz şeylerde kulaklarınızı tıkarsınız ilerde kulak problemleri yaşayacağınızı bilmeden.Sevdiğiniz birini kaybederseniz yada bir ayrılık acısı yaşarsınız elleriniz kalbinizde…O kalp ağrır siz hastayım zannedersiniz doktora gidersiniz bir şey çıkmaz ama bilirsiniz ağrıyor orası.Sebebi ruhsal bir ağrıdır ve zamanla gerçek bir ağrıya dönüşür.

Çocukluktan bu zamana kadar bir düşünün mutsuz olduğunuz zaman hastalanırsınız.Neşeli ve güzel olaylar yaşadığınız zaman sağlıklısınızdır.Tüm moleküllerinizin tüm hücrelerinizin güldüğünü hissedersiniz.

Neşenin ve pozitif düşüncenin hastalıkların üzerindeki etkisini yıllardır tüm kitaplar yazarlar.Önemli olan hastalığa neden olan zamanlar ve kök inancı bulmak bilinçaltındaki etkisini bir uzman yardımıyla çözümlemektir.

Bedenimiz bize hastalıklarla alarm mı veriyor?

Sıkıntı ve stres hem bedenimizi hem ruhumuzu olumsuz yönde etkiler.Hayal kırıklıkları, öfke, kalp kırıklığı,üzüntü stres kalbimizi etkiliyor.Sürekli içe atmak ,ağlamayı ayıp saymak sevgimizi dile getirememek ve sevgiyi görememek kalp çakramızı etkiliyor.Dur diyor hastalığı göstererek beni besle beni gör beni şifala…Hastalık varsa şifa da vardır.

Bazı durumlarda ise kişi hastalığı bir kalkan olarak kullanıyor.Seanslarda rastladığım bazı durumlarda bunu sıkça görüyorum.Sevdiklerinden destek göremeyen bireyler herhangi bir hastalığı olmadığı halde bayılıyor yada başka türlü hastalıklar üretiyor ve bunun bitmesini geçmesini istemiyor hastalığa tutunuyor.Hastalık biterse ona olan ilgi bitecek bu şekilde düşünüyor.

Sırtın mı ağrıyor? Duygusal destekten yoksunluk.Hayatın yükünü üzerinde hissetmek.

Başın mı ağrıyor? Kendini çok eleştirmek.Mükemmeliyetçilik.

Boyunun mu ağrıyor? Esnek düşünce kalıplarını kabul etmeyip dar bir pencereden bakıyorsun.

Mide sorunlarımı yaşıyorsun? İçine neleri atıyor ve hangi yaşadığın olayı hazmedemiyorsun.

Bedeninin sağ tarafındaki organlar ağrıyorsa,babanla ve erkeklere ilişkin nasıl?

Bedeninin sol tarafı ağrıyorsa,annenle ve kadınlarla ilişkin nasıl?

Bacakların mı ağrıyor? Gelecek kaygısı ve adım atmaktan korkuyorsun.İlerlemene engel olan nedir?

Fiziksel hastalıklar önce zihinde başlıyor.Her ne yaşıyor olursan ol unutma ki çaresi ve şifası var.Sadece niyet et şifalanması için ve bir adım at şifa kendi içinde.O adımı attığın zaman göreceksin ki her yerde şifa var.

Biz bedenlenerek gelmiş ruhlarız.Bedenini dinle sana neler söylemek istiyor?

Sevgi ve şifa ile…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Ayşegül Badem Arşivi
SON YAZILAR