Ayşegül Badem

Ayşegül Badem

Güneş Kova Burcunda İyi Ki Doğdunuz Kova Burçları

Güneş Kova Burcunda İyi Ki Doğdunuz Kova Burçları

20 Ocak Perşembe günü,güneş kova burcuna geçiyor.Bir ay boyunca kova burçları doğum günlerini kutlayacak.Zodyak’ın en dahi,ileri görüşlü çocukları,doğum gününüz kutlu olsun.

Şimdi biraz kovaları tanıyalım.

Elementi: Hava

Niteliği:Sabit

Tabiatı: Sıcak ve nemli

Yönetici gezegen: Uranüs ve Satürn

Anatomi:Topuk,ayak bilekleri,diz altı,bacak

Rengi : Mavi tonları

Kova burcu denilince akla ilk gelen özgürlüktür.Bireysellik,özgürlük,marjinallik ,yenilikçi,orijinal,entelektüel ve hümanizme alakalı bir burçtur.Aslanın karşıtı olan kova,egosunu ortaya koymakta zorluk çeker,bu yüzden güneşte zararlıdır.Kovanın öğrenmesi gereken,bireyselliğini geliştirmesidir.Kova burcu sabit bir burç olduğu için,fikirlerinde de sabitlik gösterebilir.İnandıkları konusunda sabit olabilir.İlkeleri idealleri,hayallerini de kolay kolay değiştirmez.

Kova burcu hümanisttir.İnsana önem verir.Vizyonu çok geniştir.Yeniliğin ayak seslerini önceden hisseder.Bilime ve teknolojiye meraklıdır ve bu konularda başarılı olur.

Kalabalık grupları sever.Toplum kuruluşları,gruplar içerisinde yer alır ve bu durum kovayı mutlu eder.Arkadaşlığa ve dostluğa önem verir.Dostluk bazen onların için aile gibi olmaktır.

Daha önceden hiç düşünülmemiş şeyleri düşünür,dahi fikirler ve buluşlar yapabilir.Eskiyi yeniye harmanlama özelliği vardır.Geleneksel olanla yenilik arasında köprü kurar.Dahi kişilerde kova özelliği vurgusu görülür.

GÜNEŞ KOVADA İKEN,

Doğum haritamızda kovanın bulunduğu alan parlayacaktır.Bu süreçte,kova burcunda olan evimize,yenilik ve orjinallik katmak isteyeceğiz.Sınırlarımız neler ve bunları nasıl aşabilir bunları göreceğiz.

Dünya genelinde,güneş kova etkisi,yeni buluşlar,teknoloji,uzayla ilgili haberler,ilginç gelişmeler,dijital paralar,özgürlük ve insan hakları,eylemler,uçaklar ve hava olaylarını gündeme getirebilir.Hepimize yenilikler sevgi ile gelsin.

Sevgi ve şifa ile…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ayşegül Badem Arşivi
SON YAZILAR